aaaa.gggg Napisano 25 Marzec 2006 Autor Share Napisano 25 Marzec 2006 WitamMam kilka tych odznak i tak myśle aby sie za nie wziąść.Tylko jak?Doradzcie.Da sie coś zrobić z tymi odznakami?Stany zachowania niespecjalne...PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 jak masz aparat to zrób w miare dokładne fotki i wyslij do mnie na mail ... cos sie pomysli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 26 Marzec 2006 Autor Share Napisano 26 Marzec 2006 TIX!Niestety nie mam aparatu...Musze w końcu sobie kupić.Ale nawet nie wiem czy foty by coś dały.Odznaki zardzewiałe ale co na niektórych widać co na nich jest.Są też takie że tylko można sie domyślić.Aż są napenczniałe od rdzy.TIX,A bez fotek nie da sie nic poradzić?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 elektroliza , bo co innego !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Marzec 2006 Share Napisano 26 Marzec 2006 Albo autoliza, tu nawet wygodniejsza bo odznaki są niewielkie a jest ich kilka.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Albo po prostu zaciągnąć taniną bo jak stan jest słaby, to nic nie poradzisz i tylko wyjdzie sitko. Bez zdjęcia nie warto udzielać porad. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 tanina to też dobry pomysł ale jeśli rdzy jest dużo to nie zatrzyma procesu tylko odrobine spowolni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Polecam literature na pewno sie przyda w tym przypadku oraz w iwelu innych pozdro http://monety.vitnet.pl/chemia/chemia_dla_kolekcjonera.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.