rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 szukam ekipy z Wrocławia i okolic, które interesują się tematem FB i II wojną i mają czas, ochotę i chęci na wyprawy w teren. Nr gg: 2254196Pozdrawiam, Rausz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 hmm, jestem w głębokim szoku, nikogo takiego nie ma?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 a co myślałeś ze potrzebują sie dzielić fantami jeszcze z kimś obcym-hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 Wiesz, jak na mój gust to wyskoczyłeś z troszkę żałosnym tekstem. Przede wszystkim nawet nie liczę na to, że ktoś mi wskaże miejsce gdzie wyciąga się zajebi****te fanty. Nie w tym przecież rzecz. Chciałbym poprostu dołączyć się kiedyś do jakiegoś wyjazdu.Nie ma co, w większej grupie zawsze weselej. Ot, tyle miałem na myśli.O nic więcej nie prosiłem, hehehehe. Każdy przecież kiedyś zaczynał a najwyraźniej Ty już o tym zapomniałeś.Pozdrawiam, Rausz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 nie strielaj -macham białą flagą nie widzisz-sorki-pozdro-zapomniałem sie faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Share Napisano 22 Marzec 2006 noooo, i żeby mi to było ostatni raz. Ale tak już poważnie, jak jesteś z Wrocka to odezwij sie do mnie. Pozdrawiam, Rausz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 widze ze słabo jesteś jeszcze rozeznay na forum-wklep strazakwaffe i przjżyj głowne,identyfikacje itp-a zczaisz baze z jakiego rejonu jestem-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 ale juz odpuszczam ide lulu bo juz gdzie nie zerkne to wszędzie ten strazak ryja wsadza i robi sobie wrogów-pozdro dla wszyskich!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 Poszukaj kontaktu w dziale spotkaniaPzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Napisz na forum http://obliczahistorii.pl/forum/ bo czesc ekipy wroclawsko-brzeskiej wlasnie tam sie przeniosla. Jest tam nawet chyba watek dotyczacy integracji wroclawiakow.Jesli chodzi o jakis weeekendowy wypadzik na forty to zawsze chetnie sie pisze na takie cos... oczywiscie jesli nie jestes wariatem ktory kolekcjonuje kazdego niewypala jakiego znajdzie :P (do admina: prosze tego linka nie wycinac - to nie reklama :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Jak znam zycie to i tak admin powyzszego linka potnie wiec daje nowego, kierujacego bezposrednio do rozwiazania ktorego szuka rauszdelikt http://obliczahistorii.pl/forum/viewtopic.php?t=535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 nie wytne niech sobie chlopaszek znajdzie ekipe :)pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 dzięki marecki no i czekam wiesz na co.Pozdrawiam, Rausz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.