rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 szukam ekipy z Wrocławia i okolic, które interesują się tematem FB i II wojną i mają czas, ochotę i chęci na wyprawy w teren. Nr gg: 2254196Pozdrawiam, Rausz
rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 hmm, jestem w głębokim szoku, nikogo takiego nie ma??????
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 a co myślałeś ze potrzebują sie dzielić fantami jeszcze z kimś obcym-hehehehehe
rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 Wiesz, jak na mój gust to wyskoczyłeś z troszkę żałosnym tekstem. Przede wszystkim nawet nie liczę na to, że ktoś mi wskaże miejsce gdzie wyciąga się zajebi****te fanty. Nie w tym przecież rzecz. Chciałbym poprostu dołączyć się kiedyś do jakiegoś wyjazdu.Nie ma co, w większej grupie zawsze weselej. Ot, tyle miałem na myśli.O nic więcej nie prosiłem, hehehehe. Każdy przecież kiedyś zaczynał a najwyraźniej Ty już o tym zapomniałeś.Pozdrawiam, Rausz
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 nie strielaj -macham białą flagą nie widzisz-sorki-pozdro-zapomniałem sie faktycznie
rauszdelikt Napisano 22 Marzec 2006 Autor Napisano 22 Marzec 2006 noooo, i żeby mi to było ostatni raz. Ale tak już poważnie, jak jesteś z Wrocka to odezwij sie do mnie. Pozdrawiam, Rausz
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 widze ze słabo jesteś jeszcze rozeznay na forum-wklep strazakwaffe i przjżyj głowne,identyfikacje itp-a zczaisz baze z jakiego rejonu jestem-pozdro
strazakwaffe Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 ale juz odpuszczam ide lulu bo juz gdzie nie zerkne to wszędzie ten strazak ryja wsadza i robi sobie wrogów-pozdro dla wszyskich!!!!
jack61 Napisano 22 Marzec 2006 Napisano 22 Marzec 2006 Poszukaj kontaktu w dziale spotkaniaPzdr Jack61
palacz Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Napisz na forum http://obliczahistorii.pl/forum/ bo czesc ekipy wroclawsko-brzeskiej wlasnie tam sie przeniosla. Jest tam nawet chyba watek dotyczacy integracji wroclawiakow.Jesli chodzi o jakis weeekendowy wypadzik na forty to zawsze chetnie sie pisze na takie cos... oczywiscie jesli nie jestes wariatem ktory kolekcjonuje kazdego niewypala jakiego znajdzie :P (do admina: prosze tego linka nie wycinac - to nie reklama :P )
palacz Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 Jak znam zycie to i tak admin powyzszego linka potnie wiec daje nowego, kierujacego bezposrednio do rozwiazania ktorego szuka rauszdelikt http://obliczahistorii.pl/forum/viewtopic.php?t=535
marecki. Napisano 23 Marzec 2006 Napisano 23 Marzec 2006 nie wytne niech sobie chlopaszek znajdzie ekipe :)pzdr !
rauszdelikt Napisano 24 Marzec 2006 Autor Napisano 24 Marzec 2006 dzięki marecki no i czekam wiesz na co.Pozdrawiam, Rausz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.