POliSH Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 Kto jest administratorem teraz na dziale towarzyskie jeśli Bocian narazie nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Kto pierwszy ten lepszy więc ja tu rządzę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 ja jestem zastepcą admina ,podczas jego nieobecnosci ,na połce pomiedzy przybornikami i niezbednikami leza nozyce do ciecia wątków na forum ... TAKIEGO BURDELU NA FORUM DAWNOOOOOO NIE BYŁO >>>>>> Chore tematy ,chorzy autorzy ,a moze tylko dziecinni ...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Spływaj piku ty samozwańcu jeden !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.