Skocz do zawartości

Pomnik na sprzedaż??

Gość J

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To już chyba przesada:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14597555
Czy tak można??

Napisano
ale na szczęście chyba to nie oryginał , jestem ciekawy co kupiec z nim zrobi
Napisano
To jakiś skandal. Allegro powinno stanowczo zareagować. Wygląda to tak jakby gościu wykopał na cmentarzu pomnik i go sprzedawal- paranoja.
Napisano
Wygląda na marmurowy oryginał. Jak tak dalej pójdzie to pomysłowy allegrowicz oferujący na aukcji pomnik pomyśli o wystawieniu na sprzedaż pozostałości tego, który pod nim leżał ;) Szefostwo Allegro stanowczo powinno wyplenić tą nową patologię (chyba nikt jeszcze nie handlował na Allegro używanymi nagrobkami).
Pozdrawiam wszystkich, którzy mają podobne poglądy na tą sprawę. SZZ
Napisano
tym powinna zajac sie prokuratura i konserwator wojewodzki. albo lepiej dokonajmy samosadu, bo na powyzszych liczyc nie mozna...
Napisano
moze to jest pomnik jego dziadka i chce w ten sposob wymazac niechlubna karte z dziejow rodziny (przy okazji na tym zarobic, takie czasy.....)? :-)
Napisano
Witam!!!

Moze pochodze z prowincji ale widzieliscie gdzies w Polsce pomniki ze sfastykami???
Mi sie wydaje ze jesli sa to sa niezgodne z prawem(w pewnym sensie).

Z powazaniem vonadamski
Napisano
No żesz k....a jego w cynaberię!Rzygać się chce.Ciekawe czy po własnym ojcu lub matce też by sprzedał.Niech zmieni lekaża bo ten go oszukuje i płaci mu jeszcze kupe forsy.
Pozdrawiam Wszystkich podzielających pogląd:
Poldi.
Napisano
Jak ktoś to kupi to będzie wynikało z tego że w Polsce da się sprzedać wszystko byle miało swastykę. Heil Hitler! :\
Napisano
No widzę że po mailu im wyslanym (widzę że nie tylko ja tak zareagowalem) aukcję usunięto- BRAVO dla Allegro
Napisano
Nie tylko wy pisaliście :) No ale coż, na szczeście okazało że są jakieś granice, jeśli nie ze strony sprzedających, to przynajmniej ze strony Allegro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie