Romo Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 W jaki sposób czeszecie" teren wykrywką ? bo ja raz przy razie w interesujacym mnie miejscu pod sznurek", mój kumpel np. idzie po spirali" może macie jakieś inne sposoby ie przepuszczania fantów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Ja zależnie od terenu i od tego czy czegoś konkretnie szukam, czy też chodzę w terenie na chybił / trafił...A co do sposobu...., kiedyś kumpel miał chwilowe objawienie i wpadł na pomysł, żeby wziąść ze sobą sito do żwiru z budowy....Pomysł realizacji nie doczekał...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Ja po prostu szukam,zygzakiem ,spiralą i jak popadnie,kumpel dzieli pole na kwadraty i jak oracz skiba za skibą ,a i tak po zimie ziemia urodzi nowe fanty,tak jak to jest z rodzeniem kamieni.pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.