aaaa.gggg Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 Czyli morał jak z co drugiego postu czyli że MAMY CHORE PRAWO.A pomyśleć że np.w USA taką kolekcje możesz sobie eksponować gdzie ci się żywnie podoba.Zresztą czego sie spodziewać po polskich politykach"...Wystarczy tylko włączyć TV.Pozdrawiam wszystkich(oprócz polityków)P.S.ZAJ... KOLEKCJA.Zwierz
VASILI Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 kolekcjia wymiata!!!!!!!!! mam pytanie do ciebie. ile czasu zajeło ci zebranie tak okazałych zbiorów?? serdecznie pozdrawiam i podziwiam kolekcje.....
dtlissa Napisano 21 Marzec 2006 Napisano 21 Marzec 2006 śliczne eksponaty i dobrze,że bezpieczne i w stanie ie do użytku".ładniie wyeksponowane i z komentarzem - dzięki, dowiedziałem się co jak wygląda :-)'a widok tej skorupy od 250mm bomby wywołał z wrażenia gromkie o ku..a" u siedzącej obok mnie dziewczyny :-)piękny zbiór, fajnie że kolekcjonujesz - przynajmniej nie zginie w ziemi lub hucie.gratuluję!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.