magnus992 Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 Witajjcie!!Mam takie pytanie;Jaki jest tytuł piosenki ktorą spiewają żolnieże w odcinku 13czterech pancernych"(odcinkek nosi tytuł zakład a śmierć")pytam się bo może ktoś zna tą piosenkę i podpowie mi:DP.S. Piosenka ta wyjątkowo mi sie podoba i chciałbym się nauczyc jej na pamięć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Powiem ci że piosenka jest przepiękna jak i wszystkie wojenne śpiewane hurem przez polskich żołnierzy.Aż serce sie kraje jak się słyszy takie pieśni z tamtych lat.Piosenka nosi tytuł Przed nami Odra" http://www.polishmusic.ca/skok/cds/polskie/skladank/c/4pancer/4pancer.htmlpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Magnus992 , sprawdż pocztę , ja już się nauczyłem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 satron wyślij i mi plz.bunker2@op.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 Dzięki...:DNa wakacje jeżdze z kumplami na polskie i sowieckie pola bitew...:DWygląda to tak że karzdy z nas ma rosyjski II wojenny mundur i sprzęt...( u mnie dochozi to tego jeszcze pepeszka znaleziona w mojej piwinicy...:D)I biwakujemy sobie tam, spiewamy żołnierskie piosenki(chodzimy na wykrywki przy okazji:))i dobrze sie bawimy...Karzdemu polecam taka forme wypoczynku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satron1200 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Mam nadzieje ,że do kolegi Ubenfurera ,już doszło.Ku chwale ojczyzny". he he he.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Hheheh doszło kochany.Fojowa sprawa.Ja o takiech wyprawach maże ale żona zaraz by nosem kręciła:)Zapraszam do nas na tereny biwakowania są zabójczo przepiękne na tego typu zabawy.A szczególnie na wrzesień zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 ubenfurer pomśliomy powiedz z kąd jestes to moze sie na pare dni zmówimy...:DUwierz że nie ma nic piękniejszego jak siedziec se wieczorem w płaszczach obok siebie przy ognisku i jescc bagnetem wojskową konserwe...:DHeehehe a Ty juz żonaty jestes...:)Ja niestety jeszcze takiego bledu nie popelnilem9moze to dlatego ze mam roche mniej latek od Ciebie:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Łomża - podlaskie ale wiem gdzie są piękne ziemiany rosyjskie z dala od cywilizacji z chęcią spędzę noc z koleszkami w mundurach my -niemieckich i polskich a wy w rosyjskich:).Ekipa by była sporo :) jak widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 A daleko do nas nie masz bo jesteś z północy Polski.W kwietniu albow maju z ekipą wybieramy się na hel .Zwiedzanie schronów i muzea.Jakby co to będziemy w kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Tez poprosze na meil : sturr@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 I ja bym chciał takowe piosnki:)może jakiś link?limak85@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Share Napisano 21 Marzec 2006 okey:dSkontaktujemy siem:Dale ja mam dopiero 13 lat tak ku woli scisłosci:DMi to w niczym nie przeszkadaa ale zdaje sobie sprawe ze nie kaazdy bedzie miał chec spedzac czas z kims w moim wieku, wiec postanowilem Was uprzedzic.Ale chętnie się z Wami wszystkimi pozmawiam i w wakacje i w w kwietniu napewn znajde cas zeby sie spotkac...Jakby co to bądzmy w kontakccie:DP.S. Ten wypad latem to bylaby zajefajna sprawa;)Już sie doczekac wakacji nie moge ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Satron wielkie dzięki!!!!!!!!!1Kapitalna piosnka!!!!!!!!Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpadelkmando Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 CześćCzy mógły mi ktoś też wysłać tą piosenkę na adres: matyjak@poczta.onet.plz góry dziękuję i pozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asael Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Czy również mógłbym prosić o tą piosenkę? asael333@o2.pl - z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 tez sie doloncze:) oczywiscie jak mozna:) suchy17pl@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sereklegnica Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 To ja też poproszę jak można.Damianlegnica@op.plDzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORRO Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Ja również poproszęalek_44@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.