Skocz do zawartości

Piosenka

magnus992

Rekomendowane odpowiedzi

Witajjcie!!
Mam takie pytanie;
Jaki jest tytuł piosenki ktorą spiewają żolnieże w odcinku 13czterech pancernych"(odcinkek nosi tytuł zakład a śmierć")
pytam się bo może ktoś zna tą piosenkę i podpowie mi:D
P.S. Piosenka ta wyjątkowo mi sie podoba i chciałbym się nauczyc jej na pamięć...

Powiem ci że piosenka jest przepiękna jak i wszystkie wojenne śpiewane hurem przez polskich żołnierzy.Aż serce sie kraje jak się słyszy takie pieśni z tamtych lat.
Piosenka nosi tytuł
Przed nami Odra"
http://www.polishmusic.ca/skok/cds/polskie/skladank/c/4pancer/4pancer.html
pozdrawiam

Dzięki...:D
Na wakacje jeżdze z kumplami na polskie i sowieckie pola bitew...:D
Wygląda to tak że karzdy z nas ma rosyjski II wojenny mundur i sprzęt...( u mnie dochozi to tego jeszcze pepeszka znaleziona w mojej piwinicy...:D)
I biwakujemy sobie tam, spiewamy żołnierskie piosenki(chodzimy na wykrywki przy okazji:))i dobrze sie bawimy...
Karzdemu polecam taka forme wypoczynku:D

Hheheh doszło kochany.Fojowa sprawa.Ja o takiech wyprawach maże ale żona zaraz by nosem kręciła:)Zapraszam do nas na tereny biwakowania są zabójczo przepiękne na tego typu zabawy.A szczególnie na wrzesień zapraszam:)

ubenfurer pomśliomy powiedz z kąd jestes to moze sie na pare dni zmówimy...:D
Uwierz że nie ma nic piękniejszego jak siedziec se wieczorem w płaszczach obok siebie przy ognisku i jescc bagnetem wojskową konserwe...:D
Heehehe a Ty juz żonaty jestes...:)
Ja niestety jeszcze takiego bledu nie popelnilem9moze to dlatego ze mam roche mniej latek od Ciebie:D)

okey:d
Skontaktujemy siem:D
ale ja mam dopiero 13 lat tak ku woli scisłosci:D
Mi to w niczym nie przeszkadaa ale zdaje sobie sprawe ze nie kaazdy bedzie miał chec spedzac czas z kims w moim wieku, wiec postanowilem Was uprzedzic.
Ale chętnie się z Wami wszystkimi pozmawiam i w wakacje i w w kwietniu napewn znajde cas zeby sie spotkac...
Jakby co to bądzmy w kontakccie:D
P.S. Ten wypad latem to bylaby zajefajna sprawa;)
Już sie doczekac wakacji nie moge ...

• 5 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie