Mlody Mauser Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 Witam nabylem niemiecka ladownice...i mam jeden problem....jest cholernie sztywna i nie wiem jak ja zmiekczc...Pomurzcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Lanoliną, roztwor w benzynie ekstrakcyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 Jasniej Prosze.Ok?PO koleij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 1. Bierzesz lanolinę2. Rozpuszczasz ją w benzynie ekstrakcyjnej3. Smarujesz4. Czekasz az benzyna odparuje a lanolina wniknie w gląb5. powtarzasz do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 A skad ja wezme ta lanoline!?Dzieki pomogles mi bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Poszukaj w konserwacji był post na ten temat. Kupujesz w aptece dorabiającej leki na receptę. Kosztuje to około 10 zł za 100 gram. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Nawet duzo taniej. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.