radulwaw Napisano 19 Marzec 2006 Autor Napisano 19 Marzec 2006 Witam.Mam pytanko, chce zakupić sprzęt do wykrywania, głównie nastawiam się na monetki i odznaczenia. Może i militarja też poszukam choć nie wiem czy to dobry pomysł biorąc pod uwagę własne bezpieczeństwo.Proszę o pomoc w zakupie sprzętu do 1300złZastanawiałem się nad jakimś Garrettem lub RutusemPozdrawiam i dzieki za pomoc.
Martin Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Rutus Solaris , całkiem fajny :), do tego super serwis krajowy. Jeżeli zachodni i przede wszystkim na kolor to Minelab Musketeer ( troszkę ciężki ale dobry) , albo Tesoro Cibola ( równie dobry , tyle , że roszkę" delikatniejszej budowy), do tych dwóch modeli musiałbyś delikatnie dołożyć , ale naprawdę niewiele.pzdr.
radulwaw Napisano 20 Marzec 2006 Autor Napisano 20 Marzec 2006 hm... A może tak ktoś napisze coś więcej?
beaviso Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Nie da rady szukać odznaczeń i odciąć się od militariów... Też lubię odznaki, klamry - to moje priorytety, ale częściej trafia się niestety na moździerzówki, brrrr :))) No i sprzęt to nie wszystko, ważniejsza jest miejscówka i szczęście.Ale skoro zależy Ci na kolorowej drobnicy, to Tesoro musisz bezwzględnie wziąć pod uwagę.
Jacek P Napisano 20 Marzec 2006 Napisano 20 Marzec 2006 Myślę że na drobnice jak i od czasu do czasu militarke najlepszy wybór będzie Rutus. Widziałem dziś rano znajomego w akcji z Rutusem - super sprzęcik. No i rzeczywiście serwis do niego jest super. Podobno ma powstać klub rutusowców :-)Pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.