Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Autor Napisano 18 Marzec 2006 Uwolnic Prawdę" takiej treści plakaty widziałem w Krakowie, a odnosiły się one do wyroku skazującego na 3 lata dla historyka ,Davida Irvinga za podjęcie, zakwestionowanie , badań nad liczba ofiar holokaustu.....wiem, że większośc chce uwolnic prawdę , coo tym sądzicie?
Podziemny_Kosmos Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Jeśli Kraków to jest to prawdopodobnie sprawka neofaszystów z ONR-uDla mnie to zwykła głupota,ot tyle
nashorn Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 To jest akcja NOP-u.Prowadzą ja od momentu zatrzymania Irvinga.Czy głupota? Moim zdaniem nie...
Wercyngetoryks Napisano 18 Marzec 2006 Autor Napisano 18 Marzec 2006 I moim tez nie jest to głupota:)
nashorn Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Wiesz,Tak właśnie wygląda wolność słowa w naszej kochanej UE..
Lokomotywa Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 partei genossen - znów prezentujecie swoją ideologię -przeniescie sie na forum dla nazistowskich p****ówPost został zmieniony ostatnio przez moderatora administrator 12:11 19-03-2006
pik78 Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Dołączam sie do apelu płk !Netowym neonazistom mowimy ,nasze ,zdecydowane NIE :)))Przez kolano przelozyc smarkaczy i skroic dupsko paskiem ,zapomna o tych głupotach :D
wulfgar Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 towariszcz pałkownik lokomotywa - znów prezentujecie swoją ideologię -przeniescie sie na forum dla komunistycznych p....bów.
Lokomotywa Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 miałem cie za rozsadnego i wyważonego człowieka wulfgar choc nie zawsze się z toba zgadzam - chyba ze masz zły dzien jak baba przed menustracją
wulfgar Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Czytajac niektóre twe posty mam wrazenie że przechodzisz permanentną menopauze i z jakimkolwiek rozsądkiem nie ma to nic wspólnego. A nawiasem mowiąc partei gennosse" to w tłumaczeniu owarzysz". Mimo to pozdrawiam.
Lokomotywa Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 pozdrawiam także zarówno kolego wulfgar -zwrotu genosse użyłem calkiem świadomie - czyżby kolesie z NSDAP częściej uzywali zwrotu kameraden - posłuchaj paru przemowień wodza to usłyszysz zwrot ktory kojarzy ci sie tylko z DDR.To forum dla róznego rodzaju cudaków łażacych z wykrywkami lub przebierających sie w z trudem zdobywane mundury i róznych grzebaczy w historii - ale zjawił sie koleś Wercyngocośtam który od początku prezentuje tylko i wyłavcznie swoje prawicowe poglądy
wulfgar Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Tu też masz niby racje. Niby , bo ten zwrot był powszechnie uzywany w SA. A pozatym jest Niedziela, wyluzujmy...Walnij sobie chłopie połówke, zagryź ogórasem i bedzie cool. Rozstrząsanie parteigenosssów nie jest nam potrzebne. Szkoda dnia. Pozatym usmiechnij sie nadchodzi wiosna tak czy owak. Pozdro.
ponury Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Witam oby tylko wielki wódz Galów zwycięzca spod Gergowii nie poprzewracał się nam w grobie za swego imienia szarganie choć siłą rzeczy wmanewrowali go już wczesniej w symbol francuskiego nacjonalizmu.Pozdrawiam
Lokomotywa Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 wulfgar - alkoholu nie uzywam juz od kilku ładnych lat - no chyba że czasami - ale masz racje -jade na basen popływac -moze spotkam tam kilku kolesi Wercyngocostam ,zdrowo jest czasami złoic takim kolesim ryłka - dobrze poprawia to samopoczucie Wercyncostam- jakbyś miał nie za daleko do Aqaparku w Polkowicach to będę po 14 -weż paru kolegów i mozesz przyjechac -poznasz mnie łatwo :łysy na glowie ,szczatkowe owlosienie po bokach głowy,107 kg wagi ,186 cm wzrostu ,numer buta 45 ,bez znaków szczególnych i tatuaży ZAPRASZAM
wulfgar Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Po podanym opisie lokomotywa jesteś zupełnie nie podobny do nikogo.
wulfgar Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Ja np. mam numer buta tylko 43 i nieco mniejszą wage. Ale pojawiaja sie tu nastepujące problemy;1. Czy bedziesz na nich czekał juz w basenie? jesli tak to moze to zamienić sie w pływanie synchroniczne, a jak wrzucą do wody kabel wysokiego napiecia?2. Jesli w przebieralni to moze to wiązać sie z ryzkiem schylania i poslizgu na mydle co jak myśle też nie byloby wskazane.3.pozatym co bedzie jak bedziecie zarówny ty jak i oni mieli czepki?
administrator Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Po co ten wątek został założony? Żeby wywołać kolejną pyskówkę? Jak chcecie marnować czas pisząc posty które polecą to wasza sprawa.
Wercyngetoryks Napisano 19 Marzec 2006 Autor Napisano 19 Marzec 2006 Lokomotywa :) ale mnnie rozbawiasz :) naprawdę chcesz się bić????????? Ratunkuuuuuu to wariat! Spójrz na temat dyskusji jeśli nie masz nic do powiedzenia, to zamilcz, nie wygrażaj i nie proponuj mi zmiany przkonań na Twoje lewicowe, zbierając to wszystko do kupy , coś w tej Twojej ubeckiej główce się pooooo. Zrewanzuje się parametrami 196cm 117 kg owłosiony prawidłowo:) aha a but 47Wulfgar Pozdrawiam:) myślałem że tu tylko esbecja sama:)
administrator Napisano 19 Marzec 2006 Napisano 19 Marzec 2006 Mówisz i masz. Skoro samemu ci nie zależy, żeby w wątku pisano na temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.