pik78 Napisano 15 Marzec 2006 Autor Napisano 15 Marzec 2006 kolejne fotki obiektow do identyfikacji >>> ten jest mosiezny ,podobnego nie widzialem na dostepnych stronach nt zapalnikow ! Fotke podeslal mi pewien kolezka z prosba o identyfikacje
pik78 Napisano 15 Marzec 2006 Autor Napisano 15 Marzec 2006 kolejne fotki obiektow do identyfikacji >>> ten jest mosiezny ,podobnego nie widzialem na dostepnych stronach nt zapalnikow ! Fotke podeslal mi pewien kolezka z prosba o identyfikacje
pik78 Napisano 15 Marzec 2006 Autor Napisano 15 Marzec 2006 kolejny odmiana A.Z. 23 ,gdzie ich uzywano ,w jakich pociskach ,do jakich dział ?pzdr ,bede wdzieczny za sugestie nt fotek
pik78 Napisano 16 Marzec 2006 Autor Napisano 16 Marzec 2006 Jadzia masz jeszcze jakies fotki tych zapalnikow ,moze jeszcze jakies ciekawe okazy w kolekcji masz ?PsNagroda pojechała do ciebie :)
Pytanie
pik78
kolejne fotki obiektow do identyfikacji >>> ten jest mosiezny ,podobnego nie widzialem na dostepnych stronach nt zapalnikow !
Fotke podeslal mi pewien kolezka z prosba o identyfikacje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.