JarekR Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 witamNie mogę się powstrzymać aby Wam nie podać linku...Jeśli tęsknicie za lasem musicie to sobie ściągnąć -- są to odgłosy lasów, knieji.... superhttp://www.lp.gov.pl/prezenty/pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Cóż nie dla wszystkich. Robię w tej firmie co z linka i słuchać nie muszę bo znam to na pamięć a i tak szlag mnie trafia przez tę zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 acer uwierz, że nie tylko ciebie chyba wszyscy mają już dosyć tej wstrętnej zimy - jeszcze tydzień góra dwa i ma przyjść ocieplenie !!! Ale coś się pogoda nie sprawdza u mnie na północy ostro sypie śnieg :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 A u mnie na południu teraz minus 8. Wolałbym żeby zamiast ma przyjść" p r z y s z ł a ! ! !Wyczekiwanie jak na ruską ofensywę i wyzwolenie cholera jasna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarekR Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 późno przyszła to teraz ma problemy z wyniesieniem się stąd... ale posłuchanie odgłosu lasów działa kojąco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Heh dostałem tę płytkę do kumpla kiedyś, kojąco działa ;) A co do pogody spoko, zapowiadają mroziki, u mnie też na południu PL -10 (co to przy tych -30 co były ;) tak że jeszcze nie wynoście nart i desek na strych, szykujcie kondycję i formę na wypady po lasach i polach. A 21... wiosna :] I oby biała breja poszła w cholerę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Tez popadłem w zimowa depresje ale jest sposób na nude chodze w teren gdzie sa zamarzniete bajorka ,rzeczki na dawnych terenach wojskowych kiedys werhmacht pozniej LWP teraz niczyje mozna smiało namierzac to co ewentualnie jest w wodzie poki lód trzyma he he ,a wiosna mozna sie dobrac jak cos sie zlokalizuje, pare miesjsc juz namierzylismy jest sygnał z pod lodu może to tylko stare garnki a może.....czas pokaże pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 fajne mp3.zna ktoś stronki gdzie jest więcej albo dłuższe kawałki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.