Skocz do zawartości

Jeśli zima Wam doskwiera...

JarekR

Rekomendowane odpowiedzi

witam
Nie mogę się powstrzymać aby Wam nie podać linku...
Jeśli tęsknicie za lasem musicie to sobie ściągnąć -- są to odgłosy lasów, knieji.... super
http://www.lp.gov.pl/prezenty/
pozdrawiam Jarek

acer uwierz, że nie tylko ciebie chyba wszyscy mają już dosyć tej wstrętnej zimy - jeszcze tydzień góra dwa i ma przyjść ocieplenie !!! Ale coś się pogoda nie sprawdza u mnie na północy ostro sypie śnieg :(

Heh dostałem tę płytkę do kumpla kiedyś, kojąco działa ;) A co do pogody spoko, zapowiadają mroziki, u mnie też na południu PL -10 (co to przy tych -30 co były ;) tak że jeszcze nie wynoście nart i desek na strych, szykujcie kondycję i formę na wypady po lasach i polach. A 21... wiosna :] I oby biała breja poszła w cholerę.

Tez popadłem w zimowa depresje ale jest sposób na nude chodze w teren gdzie sa zamarzniete bajorka ,rzeczki na dawnych terenach wojskowych kiedys werhmacht pozniej LWP teraz niczyje mozna smiało namierzac to co ewentualnie jest w wodzie poki lód trzyma he he ,a wiosna mozna sie dobrac jak cos sie zlokalizuje, pare miesjsc juz namierzylismy jest sygnał z pod lodu może to tylko stare garnki a może.....czas pokaże pozdro

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie