Skocz do zawartości

rutus ultra 2

fryder

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witaj !
Jak na początek to możesz śmiało kupywać bardzo dobry sprzęt z tej firmy , RUTUS ULTRA 2 , SOLARIS , ja choc też mam zamiar kupić dużo dowiedziałem się od pewnego gościa u którego ten sprzęt był częściowo konstruowany.
Napisano
Witam!

W kwestii kupywać" - pracuję z ludźmi z Elbląga i Pasłęka i oni też używają tego zwrotu. Na nic zdało się moje tłumaczenie :-)

pozdrawiam
wilhelm6
Napisano
Widze że nie tylko chciałbyś pomóc koledze w wybraniu sprzętu, ale powinieneś BEAVISO być polonistą . Ja choć jestem z innego regionu polski co ty, ale nie zważam na to i jak inni piszą. Ważne z czym ma problem. Zapamietaj co region to obyczaj.
pozdrawiam Was ja jestem z podlasia
Napisano
Panowie wracamy do właściwego tematu , a dyskusje o języku proszę prowadzić na jakimś innym Forum bądż ewentualnie w innym dziale.

pzdr.
Napisano
Mam U2 i mi pasuje,ale musisz zwrócić uwage na jeden szczegół, a mianowićie grubość twego przedramienia. jesli z ciebie kawał chłopa to może ci ręka nie wejść w uchwyt(z powodu sklerozy brakuje mi odpowiedniego słowa ;) ), mi wchodzi, ale kumpel nijak nie mógł włożyć ręki, ale on to ma grabę jak goryl. pozdrowienia
Napisano
na szczęście mam przeciętną grabę,a co do mojej starej wykrywki to podobno robił je kiedyś koleś gdzieś w kraju dawno dawno temu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie