kigen Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2003 Może ktoś pomoże mi rozpoznać moje znalezisko.Jest to przedmiot długości około 7cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kigen Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2003 Jeszcze zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2003 Share Napisano 4 Lipiec 2003 Nie chcę cię martwić, ale kiedyś znalazłem cos podobnego i okazało się, że to odprysk od pocisku. Tak było w moim przypadku, ty możesz miec więcej szczęścia a więc czekaj na inne posty. Darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 4 Lipiec 2003 Share Napisano 4 Lipiec 2003 Witam!Najprawdopodobniej jest to odłamek od pocisku. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kigen Napisano 4 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2003 Gdyby to był odłamek to nie był by tak zardzewiały.to co widać na zdjęciu to efekt 5 dni czyszczenia.dzięki za kontakt.cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 4 Lipiec 2003 Share Napisano 4 Lipiec 2003 Ze skanu nie wynika, że jest to grot. Aby to określić definitywnie potrzebowałbym obejrzeć przedmiot osobiście. Jestem z Trójmiasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2003 Share Napisano 4 Lipiec 2003 Z trzeciego ujęcia mogłoby wynikać, że to jest zagięte (rytualnie?)... coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kigen Napisano 7 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2003 dzięki RANED za oferetę ale ja jestem z byłego jeleniogórskiego.cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kigen Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2003 to rtzecie ujęcie to inny przedmiot. sory za zmyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kigen Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2003 to trzecie a nie rtzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kigen
Jest to przedmiot długości około 7cm.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.