Skocz do zawartości

viking vk-20

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam co mozecie powiedziec o tej wykrywce??,wiem ze to produkt angielski i ze dynamik,ale nie moge sie doszukac jakie ma zasiegi i dyskryminacje??jak wypada w porowaniu z bounty hunterem??i czy cewka od modelu vk-40 bedzie do niego pasowac??
Napisano
na allegro jest za 250 pln:)wiec cena korzystna myslalem na plaze i zaorane pola,ale mowisz ze slaby ogolnie?,a po czym wnosisz??:)
Napisano
Jako osoba sprzedająca ten wykrywacz może nie powinienem się wypowiadać.Ale jak ktoś pisze bzdury o którch nie ma pojęcia to trudno wytrzymać.....
Czy testowałeś Sloneczny oba te wykrywacze ????
Jeśli jakiś Ace ma wiekszy zasięg od tego V20 to stawiam duży baniak gorzały.
Ace ma więcej bajerów i różnych funkcji co wcale nie przekłada się na zasięgi.
Nie wszystko złoto co się świeci.Jak troszkę pochodzisz z wykrywaczem to może załapiesz o czym mowa,
Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów,
wicja1.
Napisano
Wicia1,

bez nerwów, ja sam jestem wśród licytujących. Napisałem tak bo wiedziałem że ktoś się oburzy (uderz w stół, a nożyce się odezwą). Jak bym tego nie napisał to by sie nikt nie odezwał. Nie chciałem otwierać nowego wątka. A teraz wiem że to nie taki kiepski sprzęt.

Pozdrawiam.
Napisano
wicja,ja ci maila poslalem z allegro miales zrobic tescik:)
nik fajowy z allegro:),a wogole ta wykrywka sygnalizuje tonowo rozne rodzaje metali??
Napisano
Nie ma identyfikacji tonowej.
Z testem jest kłopot-ciągle brakuje czasu.
Może coś wymyślę dzisiaj,coć moim zdaniem w wielkiej płycie" to raczej ciężka sprawa.
Pozdrawiam,
wicja1.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie