gibki9 Napisano 9 Marzec 2006 Autor Napisano 9 Marzec 2006 witam co mozecie powiedziec o tej wykrywce??,wiem ze to produkt angielski i ze dynamik,ale nie moge sie doszukac jakie ma zasiegi i dyskryminacje??jak wypada w porowaniu z bounty hunterem??i czy cewka od modelu vk-40 bedzie do niego pasowac??
sloneczny Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Słaby ten sprzęt , kup ACE 250 lub używane TESORO.
gibki9 Napisano 10 Marzec 2006 Autor Napisano 10 Marzec 2006 na allegro jest za 250 pln:)wiec cena korzystna myslalem na plaze i zaorane pola,ale mowisz ze slaby ogolnie?,a po czym wnosisz??:)
wicja1 Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Jako osoba sprzedająca ten wykrywacz może nie powinienem się wypowiadać.Ale jak ktoś pisze bzdury o którch nie ma pojęcia to trudno wytrzymać.....Czy testowałeś Sloneczny oba te wykrywacze ????Jeśli jakiś Ace ma wiekszy zasięg od tego V20 to stawiam duży baniak gorzały.Ace ma więcej bajerów i różnych funkcji co wcale nie przekłada się na zasięgi.Nie wszystko złoto co się świeci.Jak troszkę pochodzisz z wykrywaczem to może załapiesz o czym mowa,Pozdrawiam i życzę dużo sukcesów,wicja1.
sloneczny Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Wicia1,bez nerwów, ja sam jestem wśród licytujących. Napisałem tak bo wiedziałem że ktoś się oburzy (uderz w stół, a nożyce się odezwą). Jak bym tego nie napisał to by sie nikt nie odezwał. Nie chciałem otwierać nowego wątka. A teraz wiem że to nie taki kiepski sprzęt.Pozdrawiam.
gibki9 Napisano 10 Marzec 2006 Autor Napisano 10 Marzec 2006 wicja,ja ci maila poslalem z allegro miales zrobic tescik:)nik fajowy z allegro:),a wogole ta wykrywka sygnalizuje tonowo rozne rodzaje metali??
wicja1 Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 Nie ma identyfikacji tonowej.Z testem jest kłopot-ciągle brakuje czasu.Może coś wymyślę dzisiaj,coć moim zdaniem w wielkiej płycie" to raczej ciężka sprawa.Pozdrawiam,wicja1.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.