JanW Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 W dn.9-12 marca będą odbywać się w Warszawie targi Wiatr i Woda. Dlaczego pisze o tym? Chciałbym namówić Kolegów na odwiedzenie targów w sobotę 11 marca w godz. 17.00 – 17.45 sala B - gdzie Grzegorz „Banan” Dominik, Tomasz Wróblewski przedstawią Bałtyckie „Titaniki” – Goya, Steuben, W. Gustloff. Opowiedzą o nurkowaniach na nich, o podwodnej eksploracji , pokażą zdjęcia. Myślę ,że warto tam być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Napisz chociaż z której strony Wisły to będzie trochę łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 Sorry . W Warszawie na Woli . Hale EXPO XXI http://www.expocentres.com/wiec/pl/Directions.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 jacenty, zanim wejdziesz do srodka wskocz z linijka na dach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Nie wiem koledzy, czy wiecie,ale ta hala jest bliżniakiem tej nieszczesnej katowickiej,i prośba kol sexo nie jest wcale żartem.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Gdyby któryś z Kolegów był na spotkaniu to prosze o małe info na forum. Ja nie dojadę niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.