Mlody Mauser Napisano 8 Marzec 2006 Autor Napisano 8 Marzec 2006 Jak macie jakies piesni polskie do 1945 to wyslijcie mi prosze.Albo skad moge sciagnac.Wyslijcie mi na : obert8@o2.pl
rfx Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 gdzieś w necie była strona ze starymi pieśniami wojskowymi - mam z tamtej strony :- O mój rozmarynie",- Bogurodzicę",- Pierwszą Brygadę",- Szwoleżerów",- Wojenkę".mp3Jeśli jesteś zainteresowany to pisz na mojego mailavR
RAJTEKZKS Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 http://www.warsawuprising.com/songs.htm Prosze kolego tu masz kilka! Pozdrawiam!
Grzesiek_-_ Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Peter - A masz może w tym śpiewniku A tam na Litwie"???? Jeśli tak, to czy mógłbyś mi przesłać skan tego fragmentu???Pozdrawiam
Kaba Napisano 13 Marzec 2006 Napisano 13 Marzec 2006 Dnia 1 września roku pamietnego wróg napadł na Polskę z kraju sąsiedniego....Polecam film akazane Piosenki" :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.