pik78 Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Strazakwaffe wkrótce zostanie nowym moderatorem Forum heh !Jest lepszy,nawet od mojej skromnej osóbki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 dziekuje, staram się być pomocny, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 panowie panowie czerwony sie zrobiłem !!!!!!!!!!!!naprawde to ja juz nie będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POliSH Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 Pku za pyskówki to byś nobla dostał.a 2a co do carskiej rosji to mało kto się tak zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 25 Marzec 2006 Share Napisano 25 Marzec 2006 A.R. - w kategorii ieśmiertelniki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.