suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 moj kumpel z ktorum chodze ma dukata1:) ja mam PI D-1000 w sam raz na militarke:)ale mam w planach kupieni Smetka:)
VASILI Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 a jak chwali go??? jak byś mógł daj mi namiar jakiś do niego bo musze o coś zapytać.. pogadmy na priwa o ile chcesz podaje gg 3167012. tylko jak napiszesz to się podpisz bo ostatnio sporo nr pisze do mnie nieznajomych ja na niewidocznym siedze,'pozdro z góry wielkie dxt
bolas Napisano 2 Kwiecień 2006 Napisano 2 Kwiecień 2006 suchy jak Ci sie sprawuje ten d-1000 ? przypadkiem mam taki sam ;D az sie zszokowałem bo przeci ich tylko kilka sztuk jest ;)
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 nie nazekam:) oj a myslalem ze tylko ja go mam z forum Odkrywcy ale jednak nie:) a Ty co mozesz o nim powiedziec? najglebiej co nim znalazles? a najlepiej to napisz mi na maila bo troche nie na temat piszemy:Ppzdr.Dawid
sebulaa Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Panowie , pamiętacie jak narzekaliśmy na pogodę ??. Teraz przeszliśmy w drugą skrajność . Nie da się tu żyć !!!!!!!!!!! . Co za popapraństwo !!!!!. Gorące pozdrowienia dla wytrwałych
Tuszek Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Hehe, się uśmiałem jak przeczytałem ecześniejszy post w tym temacie że lato będzie chłodne :P
Kaba Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Lato spewnością nie miałobyć chłodne.. co roku będzie jeszcze cieplej a za kilka wieków palma przed domem nikogo nie bedzie dziwić :)
Niftos Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 wiecie co ... to ja juz wole zime i sniegu pelno ... mnie sie zdecydowanie lzej rozkuwa lod niz niz rypie w zaschnieta na kamien ziemie ............. i komary nie lataja i czlek sie tak nie poci :)
sebulaa Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Dzisiaj chodziłem po polach . Nie potrzebna jest saperka , butem można odgarnąć ziemię na 30 cm . sucha jak pieprz
sebulaa Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 na jednym było rżysko zaraz po skoszeniu , na drugim było już po bronowaniu . Nie było żadnej różnicy tak samo suche. O orce mogą zapomnieć , Ziemia nie nadaje się do prac polowych ,popiół
Niftos Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 nastaje pora deszczowa .. teraz zdecydowanie bedzie nam wszystkim lzej :)
sebulaa Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Hura koniec upałów !!!!!!!!!!!!!!!Ale teraz znowu leje każdego dnia !!!!!!!!!!!! Pamiętajcie że jeszcze troszku i znowu Nas zamrozi , i znowu byle do wiosny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.