Skocz do zawartości

Kiedy ......

kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a jak chwali go??? jak byś mógł daj mi namiar jakiś do niego bo musze o coś zapytać.. pogadmy na priwa o ile chcesz podaje gg 3167012. tylko jak napiszesz to się podpisz bo ostatnio sporo nr pisze do mnie nieznajomych ja na niewidocznym siedze,'

pozdro z góry wielkie dxt
Napisano
suchy jak Ci sie sprawuje ten d-1000 ? przypadkiem mam taki sam ;D az sie zszokowałem bo przeci ich tylko kilka sztuk jest ;)
Napisano
nie nazekam:) oj a myslalem ze tylko ja go mam z forum Odkrywcy ale jednak nie:) a Ty co mozesz o nim powiedziec? najglebiej co nim znalazles? a najlepiej to napisz mi na maila bo troche nie na temat piszemy:P
pzdr.
Dawid
  • 3 months later...
Napisano
Panowie , pamiętacie jak narzekaliśmy na pogodę ??. Teraz przeszliśmy w drugą skrajność . Nie da się tu żyć !!!!!!!!!!! . Co za popapraństwo !!!!!.

Gorące pozdrowienia dla wytrwałych
Napisano
Lato spewnością nie miałobyć chłodne.. co roku będzie jeszcze cieplej a za kilka wieków palma przed domem nikogo nie bedzie dziwić :)
Napisano
wiecie co ... to ja juz wole zime i sniegu pelno ... mnie sie zdecydowanie lzej rozkuwa lod niz niz rypie w zaschnieta na kamien ziemie ............. i komary nie lataja i czlek sie tak nie poci :)
Napisano
na jednym było rżysko zaraz po skoszeniu , na drugim było już po bronowaniu . Nie było żadnej różnicy tak samo suche. O orce mogą zapomnieć , Ziemia nie nadaje się do prac polowych ,popiół
  • 2 weeks later...
Napisano
Hura koniec upałów !!!!!!!!!!!!!!!
Ale teraz znowu leje każdego dnia !!!!!!!!!!!!
Pamiętajcie że jeszcze troszku i znowu Nas zamrozi , i znowu byle do wiosny

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie