suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 moj kumpel z ktorum chodze ma dukata1:) ja mam PI D-1000 w sam raz na militarke:)ale mam w planach kupieni Smetka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 a jak chwali go??? jak byś mógł daj mi namiar jakiś do niego bo musze o coś zapytać.. pogadmy na priwa o ile chcesz podaje gg 3167012. tylko jak napiszesz to się podpisz bo ostatnio sporo nr pisze do mnie nieznajomych ja na niewidocznym siedze,'pozdro z góry wielkie dxt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 gg 5563973:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 suchy jak Ci sie sprawuje ten d-1000 ? przypadkiem mam taki sam ;D az sie zszokowałem bo przeci ich tylko kilka sztuk jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Kwiecień 2006 Share Napisano 3 Kwiecień 2006 nie nazekam:) oj a myslalem ze tylko ja go mam z forum Odkrywcy ale jednak nie:) a Ty co mozesz o nim powiedziec? najglebiej co nim znalazles? a najlepiej to napisz mi na maila bo troche nie na temat piszemy:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Panowie , pamiętacie jak narzekaliśmy na pogodę ??. Teraz przeszliśmy w drugą skrajność . Nie da się tu żyć !!!!!!!!!!! . Co za popapraństwo !!!!!. Gorące pozdrowienia dla wytrwałych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Hehe, się uśmiałem jak przeczytałem ecześniejszy post w tym temacie że lato będzie chłodne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Lato spewnością nie miałobyć chłodne.. co roku będzie jeszcze cieplej a za kilka wieków palma przed domem nikogo nie bedzie dziwić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 wiecie co ... to ja juz wole zime i sniegu pelno ... mnie sie zdecydowanie lzej rozkuwa lod niz niz rypie w zaschnieta na kamien ziemie ............. i komary nie lataja i czlek sie tak nie poci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Dzisiaj chodziłem po polach . Nie potrzebna jest saperka , butem można odgarnąć ziemię na 30 cm . sucha jak pieprz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 a pole bylo po orce czy przed ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 na jednym było rżysko zaraz po skoszeniu , na drugim było już po bronowaniu . Nie było żadnej różnicy tak samo suche. O orce mogą zapomnieć , Ziemia nie nadaje się do prac polowych ,popiół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 nastaje pora deszczowa .. teraz zdecydowanie bedzie nam wszystkim lzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Hura koniec upałów !!!!!!!!!!!!!!!Ale teraz znowu leje każdego dnia !!!!!!!!!!!! Pamiętajcie że jeszcze troszku i znowu Nas zamrozi , i znowu byle do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.