administrator Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 W takim razie wątek oczyszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Śmieszne Filmy :: Zły dzień Ten jest trochę starszy, ale też narwany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Tyle, że nie mogę wkleić linku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 VASILI CZY JAK CI TAM-SZKODA MI CIE-MAM NADZIEJE TY NADAJESZ SIE DO SCHRONISKA !!!!!A z tego co pokazałeś to nalezy płakac i współczuć rodzicom tego chłopaka-a nie jeszcze wypisujecie głupoty o debiliżmie itp.-pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 ale jak ty mozesz współczuć jak sam jesteś jeszcze dzieciak a dzieci nieznają litości-będziesz miał swoje to zrozumiesz !!!!!!!!życze ci aby były zdrowe i zeby nikt na nie wołał ze sie nie nadają nawet do schroniska-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 własnie zuciłem okiem na twoje wątki podpowiedzi i zapytania Vasili-juz niechce mi sie śmiać-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 widzisz... jednak jest jeden.. w miarę normalny człowiek.. ja i tak dopiero zaczynam.. od niedawna.. się tym zajmowac... POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 HEJ HEJ CHWila..... ze co?? szkoda ci mnie?? a z jakiej to racji co>>// przecież nie mam downa itp..?? ja tu nie chce nikogo obrazac ani z nikim się kłucić... bo nie po to jest to forum.. juz pisałem dopiero zaczynam i nowicjusze czasami popełniają pomyłki a doświadczeni i zaprawienie w ,,BOJACH'' dajmy na to przykład no ty powinni czasami przymykać na to oko.. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 PODZIWIAM TU WSZYTSKICH BO śLEDZE TO FORUM juz od dawna... i jestem pełen podziwu dla waszej wiedzy.. ja też robię wszystko w tym kirunku żeby mieć taką wiedzęjak wy szanowni panowwie.. wie mze jestem jeszcze młody i nie znam zycia.. ale i tak juz troche przeżyłem cóż dzięki wam wszystkim za odpowiedzi na moje posty itp POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Moim zdaniem koledzy sie myla.Oczywistym zdaje sie byc fakt iz mlody potomek dzielnych krzyzakow i SS manow mial pecha zalogowac sie na Forum odkrywcy i przeczytac omylkowo watek w ktorym dowiedzial sie ze III Rzesza przegrala 2ga wojne a wodz sie zastrzelil i otrul.Do tej pory rodzina skrzetnie przed nim ukrywala ten fakt.Prawda potrafi byc jak widac ciezka do zniesienia:)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 właśnie dlatego mi cię szkoda ze nie masz-[jak to napisałeś ?]-downa !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 a co według ciebie powinienem mieć?? wiesz co czasami rozumiem POliSHA a nawet sięmu uni edziwie ja piku napisał ze jest sikunem! bo ty teżw pewnym sensie mnie teraz obrażasż!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Witam!Ten dzieciak w nic nie grał... po prostu przegrywał aukcję na ebay.de. heheheTeż wczoraj jedną przegrałem... hehehPozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Łukasz ale to niczego nie zmienia -dla mnie wielu ludzi tutaj jeszcze nie dorosło zeby tu ferowć wyroki-w rodzaju downa.schroniska,debila itp-zresztą co tu gadac wystarczy ich poczytać-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Fiodor -normalnie juz nie mogę -ale jaja-pozdrawiam Warszawke i sie boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 ha ha ha noooormalnie bardzo śmieszne!! a teraz pośle sprostowanie. szanowny panie strazakwaffe niech pan dokłanie przeczyta cały tan wątek i niech znajdzie mi pan tekst w którym nazwałem tego chłopca downem?? bo właśnie czytałem cały i jakoś nie moge czegoś takiego znaleść?? pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 zostawiam to bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stridor Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 a ja z takimi mi.n. dziecmi pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Trzeba mieć niesamowite nerwy i cierpliwość...Ja bym nie dał rady...Wykończyły by mnie pewnie nerwowo w ciągu kilku dni...Ale gratuluje podejścia..., niewielu pewnie by się znalazło osób które by sobie z tym radziły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 ja niestety też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stridor Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Widzisz Kowalu pewne rzeczy, sytuacje uczą człowieka pokory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 pisząc -rzeczy-myślałeś o czymś wybuchowym ??-bo ja czuje też przed tym pokre-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stridor Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 :D a tak przed tym, co w ziemi jak najbardziej wskazana pokora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.