Skocz do zawartości

oto jak wyglądają dzieci po pogawętce na forum :D:D

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
VASILI CZY JAK CI TAM-SZKODA MI CIE-MAM NADZIEJE TY NADAJESZ SIE DO SCHRONISKA !!!!!A z tego co pokazałeś to nalezy płakac i współczuć rodzicom tego chłopaka-a nie jeszcze wypisujecie głupoty o debiliżmie itp.-pozdrwiam
Napisano
ale jak ty mozesz współczuć jak sam jesteś jeszcze dzieciak a dzieci nieznają litości-będziesz miał swoje to zrozumiesz !!!!!!!!życze ci aby były zdrowe i zeby nikt na nie wołał ze sie nie nadają nawet do schroniska-pozdrawiam
Napisano
widzisz... jednak jest jeden.. w miarę normalny człowiek.. ja i tak dopiero zaczynam.. od niedawna.. się tym zajmowac... POZDRO
Napisano
HEJ HEJ CHWila..... ze co?? szkoda ci mnie?? a z jakiej to racji co>>// przecież nie mam downa itp..?? ja tu nie chce nikogo obrazac ani z nikim się kłucić... bo nie po to jest to forum.. juz pisałem dopiero zaczynam i nowicjusze czasami popełniają pomyłki a doświadczeni i zaprawienie w ,,BOJACH'' dajmy na to przykład no ty powinni czasami przymykać na to oko.. POZDRAWIAM
Napisano
PODZIWIAM TU WSZYTSKICH BO śLEDZE TO FORUM juz od dawna... i jestem pełen podziwu dla waszej wiedzy.. ja też robię wszystko w tym kirunku żeby mieć taką wiedzęjak wy szanowni panowwie.. wie mze jestem jeszcze młody i nie znam zycia.. ale i tak juz troche przeżyłem cóż dzięki wam wszystkim za odpowiedzi na moje posty itp POZDRO
Napisano
Moim zdaniem koledzy sie myla.Oczywistym zdaje sie byc fakt iz mlody potomek dzielnych krzyzakow i SS manow mial pecha zalogowac sie na Forum odkrywcy i przeczytac omylkowo watek w ktorym dowiedzial sie ze III Rzesza przegrala 2ga wojne a wodz sie zastrzelil i otrul.Do tej pory rodzina skrzetnie przed nim ukrywala ten fakt.Prawda potrafi byc jak widac ciezka do zniesienia:)pzdr
Napisano
a co według ciebie powinienem mieć?? wiesz co czasami rozumiem POliSHA a nawet sięmu uni edziwie ja piku napisał ze jest sikunem! bo ty teżw pewnym sensie mnie teraz obrażasż!!!!!!
Napisano
Witam!
Ten dzieciak w nic nie grał... po prostu przegrywał aukcję na ebay.de. hehehe
Też wczoraj jedną przegrałem... heheh
Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Łukasz ale to niczego nie zmienia -dla mnie wielu ludzi tutaj jeszcze nie dorosło zeby tu ferowć wyroki-w rodzaju downa.schroniska,debila itp-zresztą co tu gadac wystarczy ich poczytać-pozdrawiam
Napisano
ha ha ha noooormalnie bardzo śmieszne!! a teraz pośle sprostowanie. szanowny panie strazakwaffe niech pan dokłanie przeczyta cały tan wątek i niech znajdzie mi pan tekst w którym nazwałem tego chłopca downem?? bo właśnie czytałem cały i jakoś nie moge czegoś takiego znaleść?? pozdrawiam!!
Napisano
Trzeba mieć niesamowite nerwy i cierpliwość...Ja bym nie dał rady...Wykończyły by mnie pewnie nerwowo w ciągu kilku dni...Ale gratuluje podejścia..., niewielu pewnie by się znalazło osób które by sobie z tym radziły...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie