gemini Napisano 2 Marzec 2006 Autor Napisano 2 Marzec 2006 nie wiem czy wybrałem dobre forum ? w Sosnowcu produkowano podzespoły do V-2 przez przypadek trafiłem na byłego ,,pracownika''-więżnia który do dzisiaj żyje!!!!! Pracował bezpośrednio przy montażu urządzeń sterowania.Gdy słuchałem jego opowiastek to wierzcie mi GAŁY wychodziły mi z oczodołów .Gościu jest tak dokładny mimo swych 86latek że potrafi [co sprawdziem]określić miejsce [wytwórni]tych urządzeń
Boruta Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 Warto jest słuchać ludzi, bo w każdej opowieści jest ziarnko prawdy.Pozdrawiam
Cronos Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 ...hmmmm Bardzo ciekawe!!:) Może coś wiecej na ten temat byś powiedział, znam te tereny jak własna kieszeń ale pierwsze słysze. Może mają z tym coś wspólnego tajemnicze tunele w pobliskm Będzinie.Pozdro
grove3 Napisano 3 Marzec 2006 Napisano 3 Marzec 2006 Sorry że się wcinam w temat ale mam pytanko do kol Gemini .Czy twój nick to pochodna od sprzętu jaki używasz??Jeżeli tak to chciał podyskutować na jego temat .Pozdr
gemini Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 tak,Gemini to mój znak zodiaku i akurat używam takiej piszczały REWELACJA po małej przeróbce filtra m.częstotliwości na filtr 22khz tylko uwaga ściąga czasem niepowołane wiadomości P...cja itd.....
gemini Napisano 4 Marzec 2006 Autor Napisano 4 Marzec 2006 Odnosnie v-2 w Sosnowcu będe z Gościem zaniedługo w bliższym kontakcie n/temat i poinformuję szczegółowo .Cronos!włśnie prawdopodobnie tunel Będziński ma jakiś szczególny związek1???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.