Skocz do zawartości

V-2

gemini

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie wiem czy wybrałem dobre forum ? w Sosnowcu produkowano podzespoły do V-2 przez przypadek trafiłem na byłego ,,pracownika''-więżnia który do dzisiaj żyje!!!!! Pracował bezpośrednio przy montażu urządzeń sterowania.
Gdy słuchałem jego opowiastek to wierzcie mi GAŁY wychodziły mi z oczodołów .Gościu jest tak dokładny mimo swych 86latek że potrafi [co sprawdziem]określić miejsce [wytwórni]tych urządzeń
Napisano
...hmmmm Bardzo ciekawe!!:) Może coś wiecej na ten temat byś powiedział, znam te tereny jak własna kieszeń ale pierwsze słysze. Może mają z tym coś wspólnego tajemnicze tunele w pobliskm Będzinie.
Pozdro
Napisano
Sorry że się wcinam w temat ale mam pytanko do kol Gemini .
Czy twój nick to pochodna od sprzętu jaki używasz??
Jeżeli tak to chciał podyskutować na jego temat .
Pozdr
Napisano
tak,Gemini to mój znak zodiaku i akurat używam takiej piszczały REWELACJA po małej przeróbce filtra m.częstotliwości na filtr 22khz tylko uwaga ściąga czasem niepowołane wiadomości P...cja itd.....
Napisano
Odnosnie v-2 w Sosnowcu będe z Gościem zaniedługo w bliższym kontakcie n/temat i poinformuję szczegółowo .Cronos!włśnie prawdopodobnie tunel Będziński ma jakiś szczególny związek1???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie