Skocz do zawartości
  • 0

KLAMRA WH

ładziak111

Pytanie

Napisano

WITAM DODAŁEM JUŻ TAKI WĄTEK TYLKO Z GORSZĄ JAKOŚCIĄ ZDJĘCIA PRZYPOMNĘ CHODZI MI O USTALENIE JAKA FORMACJA UŻYWAŁA KLAMER TAK MALOWANYCH POZOSTAŁOŚCI FARBY WYSTĘPUJA NA CAŁEJ KLAMRZE . Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA KAŻDĄ POMOC , PODPOWIEDŻ

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
możesz zamieszczać wiele zdjęć w jednym wątku co znacznie ułatwia życie forum, a ponadto wyłącz CapsLock, pisanie przy włączonym przycisku CapsLock powszechnie uważane jest za krzyk.
pozdr
Jadzia
Napisano
Fragment regulaminu:
Na Forum zabrania się: Nadużywania wielkich liter, które według netykiety oznaczają krzyk."
Rejestrując się na forum zobowiązujesz się do jego przestrzegania.
Napisano
Klamra, jaką prezentujesz to standardowa klamra Wehrmachtu i stalowoszary kolor nie świadczy o jej przynależności do jakiejś konkretnej formacji (np. artlerii, czy saperów) nie słyszałem nigdy o kolorze klamer jako wyróżniku specjalności. Pod koniec wojny Niemcy przeżywali spore problemy z zaopatrzeniem, z farbami też było trudno, więc malowali tym, co mieli. Jeszcze raz powtarzam, masz stalową wytłaczana klamrę Wehrmachtu, nic więcej o niej nie można powiedzieć. Jeśli podeślesz kody wybite na wewnętrznej stronie klamry, to postaram Tobie podesłać firmę, jaka ją wyprodukowała.
Pozdrawiam

Cd watku: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=282897

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 14:15 01-03-2006

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie