sexo Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 Post został zmieniony ostatnio przez moderatora marecki. 16:46 02-03-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 Sexo nakarmie Cię niedługo moim Aniołem Zemsty" +9S +2OBR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 bardzo mozliwe, iz niedlugo spotkamy sie w srodku lasu o polnocy :-))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 sexo, to nie jest forum do zbierania złota w jakieś (dla mnie) durnej grze.Jak dla mnie, do usunięcia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 idiota - forum zostało podzielone na działy i w regulaminie jest taki drobny punkcik:Wszelkie umawanie się i "pogaduchy dozwolone sa w działach Towarzyskie i Spotkania, Integracje."uwazam, ze jest to pogaducha :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 Ale nie na temat zwiazany z forum. Ja również uważam to za zaśmiecanie".Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 dlaczego nie krzyczeliscie tu:\\ Nowa gra internetowa Kaba (25/6) 2006-02-26 10:22:00Powstała nowa gra intrnetowa gdzie wcielamy się w wampira lub wilkołaka.Oto linkGdy ktoś zdecydował się zagrać proszę o wpisanie polecającego: LanceroDo ugryzienia....\\"watek w grach wojennych, gra napewno, ale raczej nie wojenna:->Post został zmieniony ostatnio przez moderatora marecki. 16:47 02-03-2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Kolego, po pierwsze żadnego krzyku tu ie słyszę", po drugie to forum o grach dot. tradycyjnie również innych gier niż wojenne i jest odwiedzane przez zainteresowanych tą tematyka. Tam właśnie powienien znaleźć się Twój temat.Jakiś porządek powinien być :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 A gdybym założył taki wątek w towarzyskich:Ludzie, zadzwońcie na 0700123123 3pln +vat, naprawde warto"A kasa oczywiście wpływałaby na moje konto, to czy to też byłyby pogaduchy?Powinieneś chociaż poinformować na czym polega Twoja zabawa w karmienie".pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Prośba do Admina lub moderatora o przeniesienie do gier.I po krzyku Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexo Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 dokladnie jack to chcialem napisac :-)a nawet i mozna wyciac to i owo i podlaczyc pod zacytowany watek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Ręce i nogi się uginają, nowy ONET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.