Kiler Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Czy ktos z Was moglby mi przyslac na maila zdjecia ukladu paskow mocujacych dla niemieckiej maski przeciwgazowej GM 38 (ten model caly z gumy). Z gory dziekuje. email: jack_killer@wp.pl
Kiler Napisano 8 Lipiec 2003 Autor Napisano 8 Lipiec 2003 Czy naprawde nikt nie posiada takiej maski i nie moze przyslac mi zdjec o jakie prosze? Pozdrawiam!
Kiler Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 Znam te strone, ale paskow to tam za dobrze nie widac. Chodzi mi o zdjecie tylnej czesci maski, tak zeby bylo widac wszystkie paski i gdzie jaka klamerka. Ale dzieki za odpowiedz!
Gość Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Czy to jest ta luftschutzu?? Mam taką w ładnym stanie, mogę zeskanować.Pozdrawiam
Kiler Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Napisano 9 Lipiec 2003 Do J. Raczej nie, ale jesli to 38 to uklad paskow jest ten sam. Prosze wiec o zdjecie. Dziekuje!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.