Skocz do zawartości

kupuje wykrywacz. radźcie jaki jest najlepszy i jakie powinien mieć podstawowe dane POMOCY!!

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A może tak różczkę Vasyl?:)
Masz rację gibki9. Chłopiec idzie na żywioł. Nie liczy sie jakość tylko ilość a nie ma pojęcia o czym pisze.
Proponuję na poczatek trochę poczytać np. Skarby i elektronika". Czytanie nie boli:)
Pozdrawiam L.
Napisano
no ja już na początku pisałem kawa i troszkę wpolnego czasu żeby cztać a jak tak kiepsko z kaską u ciebie to kup najtańszy na rynku kopać to nie grzech a kondycja rośnie wiem coś o tym mam kumpla z chińszczyzną.
pozdro
Dziej
Napisano
?? co jak co ale wole sobie kupić coś lepszego na początek nie
jakieś szajstwo.. ja was pytałem o to jaki wykrywacz wy byście mi poradzili.. cena nie gra narazie zbytnio roli.. bo jutrto mam wypłate :) POZDRO
Napisano
To zależy jak dużą masz tą wypłatę:). Jak na razie to żadna z Twoich propozycji sprzętowych nie była w miarę rozsądna.

pzdr.
Napisano
Ja zamówiłem sobie 2 tygodnie temu Rutusa Ultrę 2 (zimowa obniżka)i dziś dostałem potwierdzenie wysyłki od Firmy. Więc dostanę go chyba w poniedziałek :) Czekam tylko aż trochę śniegi puszczą i w teren... :) Już mnie trochę butki świeżbią".
Z tego co wyczytałem na Forach - na początek Ultra 2 to dość rozsądny wybór. Postrafiam!
Napisano
a ile dałeś za te swoją wykrywkę?? na p[oczątek wystarczy mi ... jakiś tańszy... bo dopiero zaczynam a pokopać nie grzech.. ja też czekam tylko az pierwsze lody puzczą.... POZDRO
Napisano
hej nie wie z was ktoś możę jaki zasięg maxymalny ma dukat 1.. kolega nie ma neta.. i morduje mnie żebym się dowiedział bo kupił dukata 1 pozdro!!
Napisano
wejdz na strone pen-elektronika,albo do niego napisz ,czesto miga baner w gornej czesci ekranu,i poczytaj wreszcie posty,bo nie zasieg najwazniejszy w wykrywaczu!!!
  • 3 weeks later...
Napisano
ja tez jeszcze niemam wykrywacza ale planuje kupic BH Quick Draw II po kilku nawet dniach łącznie z nocami spedzonych na wszelakiego rodzaju forach ten wydaje mi sie idealny za cene od 600 do 1000 zł polecam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie