Skocz do zawartości

Whites 3900D Pro Plus-opinie

sanshin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!Poszukuję opini na temat tego wykrywacza.Szukałem na tym forum i nie mogłem znaleźc.Czy ten wykrywacz nadaje sie na militarkę?Prosze o opinie TYLKO użytkowiników któzy maja ten sprzęt lub sie z nim zetknęli.Bęe wdzieczny za inormacje.

pozdrawiam
Sanshin
Napisano
Sprzet na militarke naprawde swietny. W trybie statycznym ma dobre zasiegi, jest czuly a przy tym bardzo stabilny. Reaguje na metal bardzo szybko. Nie wiem jak w trybie dynamicznym sie sprawuje, prawie go nie uzywalem. W dynamicznym ma chyba dyskryminacje ze wzgledu na wielkosc przedmiotu. Jest to wykrywka dosc oszczedna ze wzgledu na zuzycie baterii.
Napisano
A czy mógłbyś mi napisać co to jest synał wiodący i z czym tos ie je?:)I czy tzreba wykrywacz erować jak smetka?Ja chcodziłem na dynamiku to nie wiem.

pozdrawiam
Sanshin
Napisano
Widze, ze tylko ja sie wypowiadam sie w tym temacie. O ile dobrze pamietam, sygnal wiodacy mozna w nim ustawic. To jest taki ciagly pisk, chyba po to jest ustawiany by zwiekszyc czulosc wykrywacza, ale dokladnie nie wiem. Natomiast przelacznik zerowania jest, ale zadko go sie stosuje, najczesciej po znalezieniu czegos. Jesli chodzi o militarke, to moim zdaniem sprzet jest godny polecenia. Mialem okazje z nim pobiegac ze 2-3 lata temu. Najlepiej o sprzet bezposrednio zapytaj Pana Mranda lub Proscana, oni sie znaja na rzeczy.
Napisano
Miałem 3900Dpro w 1998-1999roku(jesli dobrze pamiętam).świetny sprzęt na militaria,doskonale nadaje się do biegania po okopach.ja miałem wersję z cewką 8cali jednak warto by było dopłacić i kupić cewkę bluemax950-24.5cm z pewnością polepszy się zasięg.Wykrywacz bardzo stabilny,bardzo solidna konstrukcja,z tego co wiem mój wykrywacz działa i przynosi wiele radości swojemu właścicielowi.Jak kopiesz militaria polecam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie