bolas Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 Pytanie jak w temacie = do jakiej to lornetki - dla ułatwienia dodam że polskie KOLBERG i PZO sa za duze i sie mieszcza na styk ale nie da sie domknac wieczka, z gory dzieki za pomoc :)
Gość Napisano 7 Lipiec 2003 Napisano 7 Lipiec 2003 Nie twierdzę, że twój jest ruski, tylko, że ten mój powojenny sprawdzałem z ruską lornetką.
bolas Napisano 5 Lipiec 2003 Autor Napisano 5 Lipiec 2003 ten moj jak na ruski jest zdecydowanie za ładnei zrobiony ... ale kto wie ?
bolas Napisano 27 Czerwiec 2003 Autor Napisano 27 Czerwiec 2003 Pytanie jak w temacie = do jakiej to lornetki - dla ułatwienia dodam że polskie KOLBERG i PZO sa za duze i sie mieszcza na styk ale nie da sie domknac wieczka, z gory dzieki za pomoc :)
Gość Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 ja mam bardzo podobna ale cala ze skory tez wysoka jakosc wykonania i bez problemu miesci sie w niej Carl Zeiss Jena
Pytanie
bolas
Pytanie jak w temacie = do jakiej to lornetki - dla ułatwienia dodam że polskie KOLBERG i PZO sa za duze i sie mieszcza na styk ale nie da sie domknac wieczka, z gory dzieki za pomoc :)
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.