ebismolarek Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 Czy ktos grał w grę Mortyr jeśli tak to prosze sie pochwalić gdzie jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Przepraszam,ale ta gra to porażka.Nie dało się w to grać.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Witam.Ja doszedłem do momentu kiedy znalazłem się w oblężeniu w tej przeklętej stodole.Wywaliłem grę z kompa,nie na moje nerwy.Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 W TEJ STODOLE NIE BYłO TAK źLE w prawdzie podchodziłem do tej misji 6 razy ale się udało.. troche słaba grafika.. ja natomiast nie moge przejść ostatniej rundy.. na końcu są roboty he he :) coś w stylu wolfenstein he eh :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Witam.Jak na końcu są roboty to dobrze, że skończyłem w tej stodole bo nie nawidzę fantastyki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebismolarek Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 Według mnie ta gra nie jest taką porażką. Grałem w gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 W stodole nie bylo az tak cieżko tylko ten Maus tag długo nadciagał....Będąc w niej musisz uważać by biorąc fausty" nie otworzyć burt naprzeciw siebie. Czyli no jeśli otwierasz pierwszą z lewej to po prawej koniecznie drugą, a na przeciw wejscia po lewej. W ten sposób masz z kazdej strony jedną powierzchnię zamknietą stanowiącą ochronę.dla mnie nie do przejścia był następny etap gdy wjezdżałem kiblem" i ostrzeliwałem się. W tym momencie zawsze gierka chodziła mi skokowo i nie mam szans na przejście akurat tego. może to wina malego RAM ( mam 256 )a zalecają 2x tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebismolarek Napisano 5 Marzec 2006 Autor Share Napisano 5 Marzec 2006 A mozna grac w Mortyra przez internet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 Mozna teoretycznie. Mnie się jednak nie udawało polączyć z serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 ja też prubowałem i te pruby padły na.. początku brak połączenia z serwerem.. graficzka słaba nawet nie warto się męczyć lepeij odpalić COD-A 2 ! ( dla początkujących call of duty 2) pozdro wielkie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 6 Marzec 2006 Share Napisano 6 Marzec 2006 Głupszej i bardziej kretyńskiej gry nie widziałem , więc nie wiem czym się tak podniecacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 my właśnie obgadujemy to kretyństwo.. bo głupszej produkcji o 2 wpjnieświatowej to chyba jeszcze nie było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebismolarek Napisano 7 Marzec 2006 Autor Share Napisano 7 Marzec 2006 Waldefryk i VASILI widze że brak sezonu udeżyło wam do głowy. Już nie długo i będzie sobie kopać gdzieś w lesie. Ja sobie znalazłem zajęcie w zimie to i wy sobie znajdźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 E.....tam osobiście to bym wolał zaprowadzić kozę do capa przez las gdzie leży jeszcze śnieg po d.... niż takim ciulostwem się zajmować .........he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 he he ja to bym sobie z miłą chęcią... poszedł pokopać w betonowym lesie....HEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Martyr to coś w rodzaju Seorius Sama ;/ czyli sika sieka i jeszcze raz sieka ;/ = lipa ;//// jednak pierwsza misja w Polsce mnie zaskoczyła ;DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Bosze Panowie ta gra to poracha dziesieciolecia!jak zaczelem sie przenosic w czasie to sobie darowalem jest wiele o wiele wiecej fajnych gier!pozdroP.S.kto macal juz SNIPER ELITE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Sniper Elite ma fajny klimacik,jednak spodziewałem się czegoś więcej. To podobno miał być symulator snajpera,a ja częściej używałem MG-42 niż broni snajperskiej-taki wielki minus tej tzw. symulacji;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Panie aslv piszący dziwnym językiem, jest jeszcze Mortyr II.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 A co do Sniper Elite, że używałeś częściej MG42 to Twoja sprawa, ale mam pytanko: Czy ta gra była wydana oficjalnie w Polsce ? Jakoś ani w sklepach ani na Allegro nie można jej spotkać, a szkoda bo brakuje mi jej do kolekcji.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Bathin,pod tym linkiem znajdziesz pare rzeczy.Z tego co tam pisze,gra nie wyszła w Polsce,ale można ją bez problemu zakupić.http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 ta gra - sniper elite - była miedzy innymi w sieci sklepow Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.