Skocz do zawartości

Prośba do Wrocławiaków

kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Zwracam się z prośbą do szanownych kolegów z Wrocławia o pomoc. Wybieram się służbowo do Wrocka 10-12.03.06 i chciałbym wolnym czasie pokopać. Proszę Was o wskazanie miejsca gdzie mógłbym spokojnie pogrzebać. Oczywiście nie chodzi mi o wskazanie supertajnych miejscówek utrzymywanych w ścisłej tajemnicy ale chociaż np. las ten i ten albo coś w tym guście. Nie nastawiam się na straszne podejmowanie fantów – ot zwyczajnie chciałbym zagospodarować wolny czas. Oczywiście jeśli byście byli otwarci na jakieś wspólne kopanie to bardzo chętnie się podłączę. Chciałbym, pogrzebać gdzieś możliwie blisko Wrocka – do 30 km. Myślałem o lotnisku w Oleśnicy ale tam chyba nie ma wstępu ?
Nie znam kompletnie okolic Wrocławia, a interesuje mnie drobny kolorek.
Oczywiście mogę zrewanżować się tym samym w stosunku do warszawskiego podwórka.

Pozdrawiam – kocur !

jeśli II wojna to Piskorzowice - sprawdz w historii forum było sporo.

jeśli wojny śląskie to okolice Lutyni

oba miejsca jakieś 10 km od miasta , w przypadku Piskorzowic jest nawet MPK , Lutynia PKS , ale sugeruje samochód.

Daj znać na priva czy cie to interesuje to podeśle ci mapki

• 2 weeks later...
Siemka past.
Tak,to ja znalazłem te amerykańskie nożyce tyle tylko że wyszły one po drugiej stronie Odry.Zapewne używali ich rosjanie z pomocy amerykańskiej.
Jak dla mnie to niezły fancik.
Piskorzowice będą (mam nadzieję) jeszcze dłógo nas zaskakiwać,lecz muszę stwierdzić że miejscówka powoli się wypala,bo zjeżdżają tam ludziska z całej polski.
Pozdrawiam.
Paweł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie