Skocz do zawartości

Co wasze kobiety mówia / myślą kiedy jedziecie na wykopki ???

Kowal7

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu się zaręczyłem!Moja Pani dla zasady jest na anty i nie cierpi ,,złomu,,szczególnie pochodzenia militarnego.Ale kiedy rok temu wybrała się ze mną na poszukiwania to nie chciała oddać piszczałki i sama ganiała!A ja biedny do domciu chciałem....

Każda żona wiele mówi,moja też,ale kiedy mam ochote na wykopki (a mam zawsze )to biorę wykrywacz,saperkę i mały browar i ...w pole.(NIE PYTAM O NIC). Panowie za krótko się żyje żeby odpuszczać sobie takie przygody.

ha,ha,ha dobre,dobre, uśmiałem się, nie nic podobnego sie nie dzieje, jestem tego pewien, z pewnego powodu moja żona nie nabroi, tak że spokojnie mogę jeździć dalej i sie nie obawiać :-)

Pozdro

ha ha ha ha ..... szkoda ze nie znasz mojej dziewczyny....... aaaaaa jak pisałem ten post. to byłem jeszcze młody. i (uwaga luer bład ortograficzny GUPI) niestety.... rozsałem się z nią tydzień temu........ bo........ jednak chciałbym być z hukiem 11 papa BUZIACZKI DLA WAS WSZYSCY HOMO.... UJAWNIJCIE SIę.... NIE UKRYWAJCIE PRAWDY!!!

HEJ SANSCHIM....... dobra powie prawdę nie będe więcej robił... z siebie... zieciaka naprawde to ja mam 16 lat i urodziłem się 25 lutego 1990... pozdro..... dla mojego kochanego huka11 kocham cię papa do jutra czekam tam gdzie zawsze.......

Vasili co do mojego posta to nie miałem zamiaru ani cię obraźić ani nic.To był ot po prostu żart i nic wiecej.Oczywiscie zwiazki z twoją dziewczyną to tylko twoja sprawa a mi nic do tego.To był po prstu zart i nic wiecej;)

pozdrawiam i życzę szczescia;)

Sanshin

ok ok nic sięnie stało... ja teżzrobiłem sobie żart z tego!! dzięki za życzenia.. ale ten huk11 czy jakoś tak to niezły gosc z niego.. he he ubawiłem się czytając te posty!! he he dzieki jeszcze raz i pozdro wielkie dla ciebie i twojej damy (jeśli masz
NAJLEPSZEGO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie