Kowal7 Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Temat pewnie juz był, ale ciekaw jestem co wasze kobiety mówią lub też myślą na temat wyjazdów na wykopki? Mam nadzieję że odpowiedzi będą prawdziwe i nie oberwę za ten wątek na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 moja Anetka to sie boji ze wylece w powietrze....zawsze mi powtarza ze nie mam ruszac urwilapek:D, kiedys moja mamusia mi i koledze powiedziala ze my nie umrzemy smiercia naturalna, tylko zginiemy tragicznie gdzies w bunkrze bo sie zawali lub beda nasze resztki z drzewa sciagac:D, a tak po za tym to nic:D, mam nadzieje ze w tym sezonie uda mi sie namowic moje kochanie na wspolna wyprawe":Dzycze udanego sezonu 2006:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 Moze zaczne od tego co u mnie się działo...Kupiłem wykrywacz, a pierwszy komentarz jaki usłyszałem: rozumu sobie tym poszukaj", potem że mógłbym kupic sobie wózek na dwóch kułeczkach i konkurować ze złomiarzami itd itd...Minęło sporo czasu i jakoś się przyzwyczaiła, ale i tak za każdym razem słyszę, że jak stracę rekę/ nogę itp, to mam do niej już z tych wykopków nie wracać...Sezon się zbliża...ona myśli o sprzęcie rtv, ja o nowej wykrywce / ona o wczasach w ładnej miejscowości, ja także, ale żeby mozna było jeszcze tam pokopac...Jednym słowem ciągła komedia...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 moja dziewczyna... zawsze mów ze jak przywioze coś fajnego to mi da. nagrode.. he także często jade na wykopki!! a generalnie boi się zebym znowu jakiegoś granatu lub czegoś w tym stylu nie przywiuzł!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkania Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 zasadniczo jak ja jade na wykopki to moja żona śpi bo ja jeżdze na łykendzie i wyjeżdzam rano ale jak wstanie to dzwoni czy jeszcze żyje i dla ilu osób ma gotować obiadbo jak bym wyleciał w powietrze to by dla mnie nie gotowała hehehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkania Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 zasadniczo jak ja jade na wykopki to moja żona śpi bo ja jeżdze na łykendzie i wyjeżdzam rano ale jak wstanie to dzwoni czy jeszcze żyje i dla ilu osób ma gotować obiadbo jak bym wyleciał w powietrze to by dla mnie nie gotowała hehehe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 spotyka się trzech kopaczy na wykopkach i w czasie przerwy na kawke i papieroska jeden zagaduje:-Czy wiecie co musiałem obiecać żonie zeby się dzis wyrwać?Że za tydzień odmaluję całą kuchnię.Drugi kopacz na to:-Eeeee to jeszcze nic ja musiałem obiecać ze za tydzień pojadę na obiad do teściowej.Patrzą na trzeciego I się pytają:-A ty co musiałes zrobić by się wyrwać?-Nic.Nastawiłem budzik na 3,30 rano i gdy zadzwonił spytałem się: Seks czy wykrywacz?-Odpowiada.-A twoja żona co na to?-Od...pi...ol SIĘ!WYRKYWACZ JEST W SZAFIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 Dobre..., ale cieszę się, że nie muszę jej w ten sposób szantażować...Dziś nawet stwierdziła, że dobrze będzie jak wreszcie na te wykopki wyjadę, bo nie będę zrzędził i będzie mogła poodpoczywać...Ale tekst mnie ubawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 To ja może żonatych zapytam tak:Co wasze żony robią, kiedy jesteście na wykopkach, i co wtedy myślicie? Tylko nie wracajcie wcześniej z wykopków dzierżąc w ręce szyszke, albo jajeczko.:PTaka mała dywagacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Jak nie jedzie z nami to śpi ! potem z 10 sms-ów czy żyje ,czy znalazłem i kiedy wracam .Jak się szykuje coś większego to prosi bym zmykał z tym do piwnicy a tachał na 4-te piętro.Ma kobitka cierpliwość :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Ja to mjałem farta na jednym z pierwszych wypadów znalazłem piekny stary pierścionek z brylantem stara go capneła i teraz chodze już 8-my rok po polach żeby jej znaleść kolczyki do pary ,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Biedny Kokesh, od 8 lat nie był w domciu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 moja mówi żebym jej nie znosił złomu do domu bo juz ma dośc jak sie na kazdym kroku walaja rózne fanty ,koledzy pomózcie jak mam jej wyperswadować że karnister z napisem werhmaht ładniej sie prezentuje niz jakis debilny kwiatek :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Do domu czasem wpadam , ale tak poważnie to świecidełko zamkneło usta mojej kobiecie co do celowości zakupu sprzętu i uszczupleniu domowej kasy o pare stówek .Czsami żona i córka mi towarzyszą , one robią piknik ja ryje w ziemi ogólna sielanka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt13 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 nie chce sie chwalic ale hs-3 kupiła mi własnie moja zona troche musiałem czekac ale sie opłaciło pozdrawiam wojt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 No fajnie ja musiałem wziaść rozwód żeby mieć spokój i robić to co lubie,moja nowa pani błąka się razem ze mna ale kopać za cholere nie chce pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dol Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Mialem kobiete która kupowała mi książki szukała miejsc i lubiła jeżdzić zemną kopac miała jeszcze wiele innych zalet. Lecz zostawiłem ją . To moja najgłupsza decyzia jaką podjełem pozdrawiam O... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Miałeś skarb w rękach i go zgubiłes , napisz gdzie to może ktoś inny znajdzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 WitamMoja jeżdzi ze mną.Nawet kupiła sobie niedawno kamo Flecktran.I co ważne w naszej pasji ma ogromne szczęście!Musze jej teraz kupić wykrywke bo jak jedziemy razem z jednym sprzętem to prosi mnie o niego a mi pozostaje delektować sie pięknem przyrody.Ale jest super!!!!!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 co jest super - przyroda czy kobieta ? ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 acer,piękne jest jedno i drugie ale najpiękniejsze jest wyrywać skarby Matce Ziemi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 Witam!Ehhh... Ci pantoflarze! ;)Niech żyje stan kawalerski! :]]]Niech żyje wolność i swoboda!!! Pozdr. wars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazakwaffe Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 mówi- oj uwazaj zeby ci jaj nie oberwało-bo jak tak to juz nie wracaj hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Moja zwykla wtedy pytac..'Jedziesz sie Rozerwac kochanie'??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoniec Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 A ja mojej tylko podaję termin, jak pasuje to jadę. Jak nie pasuje, to tak kręcę i zamieniam aż przypasuje. Mam trzy baby w domu to trzymją się razem. Trudna sprawa.Co ona mówi i myśli jak jadę, tego nie zdradza. Czasami tylko : Jedź, będzie święty spokój!Mam najlepszą żonę na świecie! Bo innej nie mam, może inna byłaby lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.