bergu Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2003 WitamZnalazłem łuskę dosyć ciekawą, kaliber jakieś 7,92mm ale bicia na dnie to: godz. 12 i 6 duża (gwiazdka - śnieżynka nie gwiazda ruska) a na godz. 9 - 19 i na 3 14.Z tego widać że rok napewno będzie 1914 natomiast reszta?dzięki za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr J. Bochyński Napisano 25 Czerwiec 2003 Share Napisano 25 Czerwiec 2003 WitamMoże więcej danych typu:-długość łuski-typ kryzyi tym podobnePozdrawiam: Piotr Bochyński melon" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2003 WitamNie jest podzielona na sektory, jeśli chodzi o wymiary identyczna jak mauser.pzdr.bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2003 WitamZnalazłem łuskę dosyć ciekawą, kaliber jakieś 7,92mm ale bicia na dnie to: godz. 12 i 6 duża (gwiazdka - śnieżynka nie gwiazda ruska) a na godz. 9 - 19 i na 3 14.Z tego widać że rok napewno będzie 1914 natomiast reszta?dzięki za wszelkie informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bergu
Znalazłem łuskę dosyć ciekawą, kaliber jakieś 7,92mm ale bicia na dnie to: godz. 12 i 6 duża (gwiazdka - śnieżynka nie gwiazda ruska) a na godz. 9 - 19 i na 3 14.
Z tego widać że rok napewno będzie 1914 natomiast reszta?
dzięki za wszelkie informacje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.