szwed Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 dobrze się zaczeło . smętek pięknie zagrał ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 iiii... jest mój pierwszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 ... nie proszę o identyfikacje . pozdrowienia dla kopaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Heh. Ja znajduje głównie żeliwne wersje pancerne :)Czy to aktualne foto? Gdzie jest tak mało śniegu? U mnie wciąż 50cm lodu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 sprawdź czy nie ma waffamta :-) może to oficerski SS :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 na drugim zdjęciu widać przestrzał...duży kaliber..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Wygląda na krótką serie produkcyjną Stahlhelm M45, zwraca uwagę wielki otwór wentylacyjny z boku i uchwyt do montażu zmodyfikowanego niktowizora systemu Stg Vampir, jak by nie było będzie on ozdobą każdej kolekcji, ja bym go puścił na allegro żeby sprawdzić za ile pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 19 Luty 2006 Autor Share Napisano 19 Luty 2006 witam panowie .głupio mi się tak zwracać idiota szczecin 18 02 06 jeszcze gdzie niegdziie trzeba przyłożyć łopatką ale nie jest żle .niestety zostawiłem go w lesie . nie pójdzie na allegro. a to dzisiaj . pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 no no i tak ci się nieźle trafiło!! ja mam teraz sezon ale na szukanie na strychu i dziadków!! he a na wiosne wypad za dom! na front!! i do boju!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 fajneeeeee ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 oto mój pierwszy hełm czekał sobie spokojnie u mojego dziadka na stryszku :) ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.