szwed Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 czy może wiecie do czego mógł służyć ten kluczyk . znaleziony blizko stanowiska możdzieżowego. z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 czy może wiecie do czego mógł służyć ten kluczyk . znaleziony blizko stanowiska możdzieżowego. z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 nr. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwed Posted February 19, 2006 Author Share Posted February 19, 2006 witam maxikasek rzeczywiście 3-4metry dalej wyszła zębatka od jakiegoś mechanizmu zegarowego . myślałem jednak że jest to kluczyk do uzbrajania jakichś pocisków a pozatym wydawało mi się że kiedyś już coś podobnego widziałem na forum ale nic to ,dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 kluczyk do nakręcania zegara ściennego. Poszukaj reszty :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
szwed
czy może wiecie do czego mógł służyć ten kluczyk . znaleziony blizko stanowiska możdzieżowego. z góry dzięki
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.