Mauser Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 Co mam wybrać bo nie mam danych na temat niektórych modeli. Chodzi mi o Cyklop - 1, Cyklop - 2 i Rutus First, tego ostatniego znam i wiem, że jest dobry natomiast brak mi informacji na temat dwóch pozostałych.
DarekD Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 A nie są to wcześniejsze modele tego samego autora?
Mauser Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 tak są :) ale nie mam danych na ich temat nie znam osiągów :(
Martin Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Jak już wybierasz między tymi modelami to oczywiście Rutus i oczywiście tylko i wyłącznie model z cewką z dziurką".pzdr.
krzycho Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 first czy first+ ten z + jest naprawde fajny:) choc wskaznik glebokosci zalegajacego przedmiotu nie zawsze sie sprawdza, ale jest jecsze % bateri i kilka fajnych trybów. pozdro!
beaviso Napisano 19 Luty 2006 Napisano 19 Luty 2006 Martin, na 99% nie było Firstów z nową sondą (z dziurką). Tylko końcowe First Plus takową miały. Chodziłem na starej sondzie, zmieniłem na nową i potwierdzam - różnica kolosalna na korzyść nowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.