rauszdelikt Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 http://www.allegro.pl/item87320278_garrett_ace_250_zobacz_warto_cena_powala_.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaaa.gggg Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Raczej nie.Lepiej dołożyć troche ponad 100zł i kupić nowy.Nie mówie o wiadomym sklepie w Warszawie bo tam to ceny z kosmosu a na raty tam to procent podchodzi pod lichwe.P.S.A może wie ktoś coś o ostatniej ustawie antylichwiarskiej?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekD Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 I chyba raczej nie na militarkę dedykowany ten sprzęt. Bardziej odpowiedni byłby ten z Twojego poprzedniego postu.No chyba że teraz nastawiasz się na monetki tak jak ja?:)PozdrawiamDarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rauszdelikt Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Nie zmieniłem zainteresowania, dalej interesuje mnie wojskowe żelastwo. Byłem wczoraj we Wrocku w jednym ze sklepów zajmujących się sprzedażą tego typu zabawek i facet powiedział, że na początek to najlepiej RUTUSA ULTRA 2. Podobało mi się to jak zostałem potraktowany, nie próbował od razu wcisnać mi czegoś najdroższego tylko rzeczowo wyjaśnił co i jak. Naprawde super podejście. No i rzeczywiście padnie na RU2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekD Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Przez sezon biegałem z Ultrą1 i byłem zadowolony, a U2 to jednak postęp. Powinno być bardzo o.k.CześćDarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
VanWorden Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Witam!Też brałbym U2 zamiast Ace250..PozdrawiamVW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.