rauszdelikt Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 http://www.allegro.pl/item87320278_garrett_ace_250_zobacz_warto_cena_powala_.html
aaaa.gggg Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Raczej nie.Lepiej dołożyć troche ponad 100zł i kupić nowy.Nie mówie o wiadomym sklepie w Warszawie bo tam to ceny z kosmosu a na raty tam to procent podchodzi pod lichwe.P.S.A może wie ktoś coś o ostatniej ustawie antylichwiarskiej?Pozdrawiam
DarekD Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 I chyba raczej nie na militarkę dedykowany ten sprzęt. Bardziej odpowiedni byłby ten z Twojego poprzedniego postu.No chyba że teraz nastawiasz się na monetki tak jak ja?:)PozdrawiamDarek
rauszdelikt Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 Nie zmieniłem zainteresowania, dalej interesuje mnie wojskowe żelastwo. Byłem wczoraj we Wrocku w jednym ze sklepów zajmujących się sprzedażą tego typu zabawek i facet powiedział, że na początek to najlepiej RUTUSA ULTRA 2. Podobało mi się to jak zostałem potraktowany, nie próbował od razu wcisnać mi czegoś najdroższego tylko rzeczowo wyjaśnił co i jak. Naprawde super podejście. No i rzeczywiście padnie na RU2.
DarekD Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Przez sezon biegałem z Ultrą1 i byłem zadowolony, a U2 to jednak postęp. Powinno być bardzo o.k.CześćDarek
VanWorden Napisano 18 Luty 2006 Napisano 18 Luty 2006 Witam!Też brałbym U2 zamiast Ace250..PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.