alink@ Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Witamprosze bardzo o identyfikacje i wszelkie info na temat guziczków ,bardzo interesuje mnie ten 3 guzik?z góry dziękujepozdrawiam ALINA
Boruta Napisano 20 Luty 2006 Napisano 20 Luty 2006 Trzeci był już na forum, nie pamiętam, co to.Pozdrawiam
alink@ Napisano 18 Luty 2006 Autor Napisano 18 Luty 2006 dziękuje Jaro5 za szybką idetyfikacje, może znajdzie się ktoś kto nam powie coś na temat 3 guziczka.BARDZO PROSZE
alink@ Napisano 17 Luty 2006 Autor Napisano 17 Luty 2006 Witamprosze bardzo o identyfikacje i wszelkie info na temat guziczków ,bardzo interesuje mnie ten 3 guzik?z góry dziękujepozdrawiam ALINA
alink@ Napisano 28 Luty 2006 Autor Napisano 28 Luty 2006 O jest jest prosze o przetłumaczenie co to za guziczek z góry bardzo dziękuje :) http://www.knopfsammler.de/liste/index.php?start=0&_sort=1
Pytanie
alink@
Witam
prosze bardzo o identyfikacje i wszelkie info na temat guziczków ,bardzo interesuje mnie ten 3 guzik?
z góry dziękuje
pozdrawiam ALINA
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.