Tanto Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2003 astanawiam sie czy sa to pozostalosci po II WWW, a jesli tak to czyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 ....ALBO SZEKLA" TAKA JAK W ŻEGLARSTWIE..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanto Napisano 23 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2003 astanawiam sie czy sa to pozostalosci po II WWW, a jesli tak to czyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 Nie są to lewary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 Znalazłem takie same dwie sztuki pod Szczecinem. Ciężko powiedzieć bo teren do niedawna wojskowy a wiadomo że nasza armia do dziś używa co my zbieramy w okopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanto Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2003 to pewnie te same, ciekawe czy juz je ktos zabral :-)Na tej fotce jest reszta zlomu z tamtego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 faktycznie wyglądają jak lewary, ale kto je zgubił" to nie mam pojecia:)Pozdrawiam Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 24 Czerwiec 2003 Share Napisano 24 Czerwiec 2003 A co to bo mi wino wzrok mąci trochę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onufry Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 ja napewno nie zgubiłem tego, jeśli ktoś by sie pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanto Napisano 25 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2003 To nie wino, to ograniczenia wprowadzone przez Bociana :-)Na slajdzie widac wyrazniej, ze oprocz lewarkow na jednej kupce lezaly: dwa kilofy ze spalonymi trzonkami, zardzewialy lancuch, kilka zakretek do baku samochodu (?), troche blizej nie zidentyfikowanych kawalkow metalu np. obrecz widoczna w prawym gornym rogu, kilka lusek. I jeszcze lacznik do liny holowniczej (i nie tylko), wyleciala mi z glowy nazwa, ale sklada sie z dwoch elementow - jeden jest w ksztalcie liery U, a drugi to sruba wkrecana w ramiona U". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Tanto
astanawiam sie czy sa to pozostalosci po II WWW, a jesli tak to czyje
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.