git1981 Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 Mam wielką przeogromną prośbę... potrzebuję instrukcji w języku polskim do MD 3006/1006 oraz opinie na temat tego wykrywacza... z góry dziękuje za wszelką pomoc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaba Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Nie wiem czy ktoś ma do tych zabawek instrukcje :/ ale możesz zapytać proscana...A swoją drogą widze po ile te sprzęty" chodzą na allegro i zastanawia mnie fakt ilu naiwnych je kupuje kiedy praktycznie za tą samą cene mają owiele lepszy wybór... Link to comment Share on other sites More sharing options...
git1981 Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 jak mogę skontaktować się z proskanem? dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Przeczytaj ten wątek na samej górze działu Zanim zamieścisz w tym dziale ogłoszenie lub prośbę o instrukcję przeczytaj to koniecznie!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.