stempel11 Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 ...czyli jednak kotek wylądował w USA. Prorocy jacyś, cy cóś..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 No cóż.....poszła w najlepsze ręce jakie mogła trafic, zresztą widac to dobrze w tym filmie. Polska i nasi kolekcjonerzy" nie dorośli do tego co przechodzi im przez ręce, no może tylko Rosi i Stug z Poznania to antytezy. Nie zmienia to faktu iż takiego poziomu zaangażowania w odbudowę można tylko pozazdroscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leprikan Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Mimo wszystko szkoda. Pantera nawet w takim stanie w jakim była po wydobyciu byłaby ozdobą w każdym muzeum w Polsce. A tak stało się, że żadnej Pantery nie mamy i mieć nie będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stempel11 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 A tak się to robi w Rosji. Mam nadzieję, że wybaczycie mi link, ale nie mogłem się powstrzymać: http://englishrussia.com/index.php/2006/09/17/russian-tank-recovered-from-the-lake-after-50-years-been-there/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stempel11 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Przepraszam, w Estonii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Znane już od dawna !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 moze i znane ale powszechnie lubiane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.