KudłatyHD Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Pretorian, poprostu dałeś temat nie w tym dziale co trzeba i zostAŁ przenieiony.Najpierw powinieneś poczytać post do nowych użytkowików a nie obrażać odrazu.
pretorian(L) Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Jeszcze raz sorki bociek jak to przeczytasz odrazu to skasuj sorki
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Pretorian(L) czy to L ma coś wspolnego z Legią Warszawa ?!Oho nie ma teraz sorki!Zapamietał Bociek tego faka ,masz juz pozamiatane u niego :)
pretorian(L) Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 tak jestem kibicem Legii Warszawa grupa Wołomin" a zamiecie nie robią na mnie wrażenia
Darek419 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Nie robią wrażenia,bo siedzisz se wygodnie przed kompem.Z daleka od śniegu.
Bocian Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Pretorian(L)Jeżeli czytałeś regulamin a masz obowiązek go przeczytać, jak również zalecenia widoczne w każdym dziale na samej górze to przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.Jeżeli nie czytałeś a powinieneś to dostaniesz za to bana.A teraz posłuchaj mnie prywatnie. NIE MASZ prawa obrażać ani mnie ani nikogo bez powodu.NIE MASZ PRAWA, dotarło? Nie jestem gówniarzem żeby pozwolić sobie na takie teksty pod moim adresem. Chcesz napisać konstruktywną krytykę na temat mojej pracy i moderacji napisz, chętnie podyskutuje i Cię wysłucham. Ale żaden człowiek znikąd nie będzie mnie obrażał.Na razie jesteś nikim i przyszedłeś znikąd i będziesz długo na cenzurowanym i to na własne życzenie.A Twoje słowo przepraszam nic nie znaczy, jest puste. Żadne emocje tego nie usprawiedliwiają.Ne da się komuś nasrać na wycieraczkę, powiedzieć przepraszam na odczepnego i uważać sprawę za zamkniętą.Teraz Twój ruch, będzie test czy jesteś na poziomie i reprezentujesz jakieś wartości czy szkoda marnować czas na rozmowę i po prostu od razu trzeba Cię usunąć z forum i serwisu.
j35 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Ludzki Pan ;).Daje szanse grzesznikom.Bocian pozdrawiam
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Legionisto ! Dał ci szanse ,nie wdawaj sie teraz w pyskowki ,to nie ma sensu ,chociaz wiem jak truddno jest czasem wytrzymac jak ktos cie beszta ! Tez mialem pare razy przyjemnosc sie pogryzc z Bocianem !pzdr
pretorian(L) Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Również mam swoje lata, jak nie przyjmójesz przeprosin twoja sprawa.W prawie Polskim emocje są brane pod uwage.Popełniłem błąd,ale nie będe łasił" Tyle peace
Bocian Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Prawo prawem a odwaga cywilna odwagą. Twierdzisz że masz swoje lata ale ludzie w pewnym wieku tak się nie zachowują i nie piszą w ten sposób.To nie ja Cie obraziłem ale Ty mnie i to bez powodu i Twoja duma nie pozwala szczerze i na poziomie tego rozwiązać?Nie każe Ci się łasić ale nie pisz do mnie sorki bo to guzik oznacza.
pretorian(L) Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Niewiem jaki jest Twój poziom samozadowolenia. Jak ktoś potwierdził moje słowa możesz tu wszystko.Zamieniam słowo sorki na przepraszam,alenie wymagaj odemnie niczego więcej.ps. Kim był by człowiek bez dumy? Bez dumy narodowej,klubowej,rodzinnej?
Bocian Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Ja nie mieszam dumy z odwagą cywilną.Jak coś spaprze to potrafie powiedzieć szczerze.A Ty dalej próbujesz coś udowodnić. Z mojej strony EOT, wizytówkę sam sobie wystawiłeś.Wystarczy żebym wyrobił już sobie zdanie na ten temat.
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 heh poczatkowo myslalem ,ze jestes jakims pretorianinem z Jagielloni,tylko mi ta L -ka nie pasowała :\\ ,a ja jestem z Białegostoku i pozdawiam kolezke z Wawy !
pretorian(L) Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Taaaaaaaa twoje zdanie niepodlega żadnej kwestii.Rządzisz obyś nie popadł w samozachwyt.Ja i mój klub nigdy nie padniemy na kolana.Pozdro dla wszystkich walczących o swoje prawa.Żegnam wszystkich.Dzięki dla tych którzy mi pomagali w poszukiwaniach!!
misiaczor Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 bez połówy nie da rady zajarzyc.chłopaki dajcie na luz
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 ...Ja i mój klub nigdy nie padniemy na kolana..." heh ah ta trudna młodzież z okolic Wawy :D
Bocian Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Przypomina mi to pewien skecz, pasuje tutaj jak ulał do kogoś zachowania....przyszłem rzygłem i wyszłem..."
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.