kubas Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Mam w swoich zbiorach kawałek płyty pancernej.Jest ona koloru feldgrau a podspodem podkłam mini.czy może jest to część jakiegoś pojazdu pancernego może ktoś mi pomoże w identyfikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
drhaja Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Wygląda mi to na leże działka - pewności nie mam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drhaja Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 a biorąc pod uwagę wymiary to bardziej pasuje do jakiegoś karabinu maszynowego...ale otwory w podstawie wskazują na ruchomość w pionie...oczywiście jeżeli podstawa pasuje do reszty.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PATRON Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 jesli mozna to prosze o jak najwięcej wymiarów wózka i zwłaszcza tej blachy ...i jak by sie dało to jasniejsze zdjęcie .... nie ukrywam że pasuje mi ten wózek na coś Vikersopodobnego ......jeśli mozna to prosze o kontakt na granada@pompy.plpzdr PATRON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubas Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Mam w swoich zbiorach kawałek płyty pancernej.Jest ona koloru feldgrau a podspodem podkłam mini.czy może jest to część jakiegoś pojazdu pancernego może ktoś mi pomoże w identyfikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubas Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Wózek znaleziony obok tamtej płyty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubas Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Jeszcze jedno zdjecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubas Posted February 12, 2006 Author Share Posted February 12, 2006 Płyta ta ma wymiary wysokość:128cm szerokość 32,5cmgrubość 1,5cm na około niej są dziury na nity??lub śruby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Może to jest Half track M-16,takie zdjęcie na szybko znalazłem.Płyta jest od maski silnika,a rolki wiadomo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubas Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Patron dzisiaj wieczorem wysle ci lepsze zdjecia a o jakie wymiary ci chodzi z tym wozkiem?? przesle ci wszystko wieczorkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kubas
Mam w swoich zbiorach kawałek płyty pancernej.Jest ona koloru feldgrau a podspodem podkłam mini.czy może jest to część jakiegoś pojazdu pancernego może ktoś mi pomoże w identyfikacji
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.