kubas Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Mam w swoich zbiorach kawałek płyty pancernej.Jest ona koloru feldgrau a podspodem podkłam mini.czy może jest to część jakiegoś pojazdu pancernego może ktoś mi pomoże w identyfikacji
drhaja Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Wygląda mi to na leże działka - pewności nie mam...
drhaja Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 a biorąc pod uwagę wymiary to bardziej pasuje do jakiegoś karabinu maszynowego...ale otwory w podstawie wskazują na ruchomość w pionie...oczywiście jeżeli podstawa pasuje do reszty....
PATRON Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 jesli mozna to prosze o jak najwięcej wymiarów wózka i zwłaszcza tej blachy ...i jak by sie dało to jasniejsze zdjęcie .... nie ukrywam że pasuje mi ten wózek na coś Vikersopodobnego ......jeśli mozna to prosze o kontakt na granada@pompy.plpzdr PATRON
kubas Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Mam w swoich zbiorach kawałek płyty pancernej.Jest ona koloru feldgrau a podspodem podkłam mini.czy może jest to część jakiegoś pojazdu pancernego może ktoś mi pomoże w identyfikacji
kubas Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 Płyta ta ma wymiary wysokość:128cm szerokość 32,5cmgrubość 1,5cm na około niej są dziury na nity??lub śruby
Darek419 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Może to jest Half track M-16,takie zdjęcie na szybko znalazłem.Płyta jest od maski silnika,a rolki wiadomo.
kubas Napisano 13 Luty 2006 Autor Napisano 13 Luty 2006 Patron dzisiaj wieczorem wysle ci lepsze zdjecia a o jakie wymiary ci chodzi z tym wozkiem?? przesle ci wszystko wieczorkiem
Pytanie
kubas
Mam w swoich zbiorach kawałek płyty pancernej.Jest ona koloru feldgrau a podspodem podkłam mini.czy może jest to część jakiegoś pojazdu pancernego może ktoś mi pomoże w identyfikacji
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.