strazakwaffe Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 Panowie co to moze być za most od czego moge dodać ze łozyska w nim są szweckie u chłopa to robiło za kierat
grba Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Podziwiam człowieka, który potrafił zrobić z tego kierat.
strazakwaffe Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 grba -uwierz mi ze ja taz jestem zaszkoczony ale to nie wszyskto -widziałem jeszcze frezarke i heblarke z 88 ki a ze stuga obrabiarke i zeby było smieszniej to wszystko działa do dzisiaj i trudno to wyrwać-pozdr
strazakwaffe Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 Panowie co to moze być za most od czego moge dodać ze łozyska w nim są szweckie u chłopa to robiło za kierat
strazakwaffe Napisano 12 Luty 2006 Autor Napisano 12 Luty 2006 zaponiałem dodać ze to wszystko u jednego gościa co ma po ojcu warsztat stolarski to wszystko słuzy do obrbki drewna -pozdro
strazakwaffe Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 to zaznaczone na biało zostało dodane przez wynalazce do tego była przykręcona belka do której zaprzegano konkia
strazakwaffe Napisano 11 Luty 2006 Autor Napisano 11 Luty 2006 ta dodana płyta to tez chuba coś ciekawego?????
Pytanie
strazakwaffe
Panowie co to moze być za most od czego moge dodać ze łozyska w nim są szweckie u chłopa to robiło za kierat
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.