Skocz do zawartości

no na reszcie wiosna idzie!!

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hehe u mnie to juz 4dzien jak temperatura wynosi ok4-6stop.C i na niebie prawie chmurek nie widac:D jak tak dalej pojdzie to za tydzien juz sniegu u mnie nie bedzie:)
pzdr.
Dawid
Napisano
ludu mój ludu!!!!!!! nareszcie wiosna!! u mnie dzień w dzień jest po 5stopni! także tylko na dniach wyruszam!! a mam pare cynków od starszych ludzi! za flaszke ze niezłłe żeczy mi się zapowiadają he he!! nie ma z was ktoś do sprzedania wykrywacza?? zeby wszystko było na legalu i zebby administrator serwera nas nie wywalił to piszcie na maila djlinas@tlen.pl pozdro
Napisano
hehe no ja tez czekam z niecierpliwoscia bo takze mam pare miejsc do sprawdzenia:) u mnie dzis w nocy deszczyk padal:D ale snieg lezy dalej:/
Napisano
Witam
Ja też czekam na to upragnione ocieplenie.Od końca pażdziernika wykrywka czeka, ja tez powoli zaczynam wariować.Dość już teorii, ślęczenia przy mapach na sucho:/
Ale patrząc za okno to w Gdańsku i okolicach wiosna daleko.
Pozdrawiam wszystkich czekających na to samo.
Michał
Napisano
Jak u was na morzem na linii frontu Zima, to co dopiero u nas w Kieleckim na dalekich tyłach frontu........
Napisano
Heh no lipa straszna.temperatura koło zera ale wody pełno, mokro, syf totalny, na dodatek aktualnie wiatr tak daje, że wyrobić się nie da.strasznie:////
Napisano
no u mnie tez sie pogoda popsula, temperatura spadla do ok 0 stop.C:/ wiec moje plany sie posypaly:/ a na dodatek grypa mnie zaatakowala:(
pzdr.
Dawid

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie