suchy ss Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 wlasnie jaka propaganda??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu1pak Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 a tędy szla wiosna ale ją zasypalo pozdrowienia z gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 hehe u mnie to juz 4dzien jak temperatura wynosi ok4-6stop.C i na niebie prawie chmurek nie widac:D jak tak dalej pojdzie to za tydzien juz sniegu u mnie nie bedzie:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 ludu mój ludu!!!!!!! nareszcie wiosna!! u mnie dzień w dzień jest po 5stopni! także tylko na dniach wyruszam!! a mam pare cynków od starszych ludzi! za flaszke ze niezłłe żeczy mi się zapowiadają he he!! nie ma z was ktoś do sprzedania wykrywacza?? zeby wszystko było na legalu i zebby administrator serwera nas nie wywalił to piszcie na maila djlinas@tlen.pl pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 hehe no ja tez czekam z niecierpliwoscia bo takze mam pare miejsc do sprawdzenia:) u mnie dzis w nocy deszczyk padal:D ale snieg lezy dalej:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FENIAN Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 WitamJa też czekam na to upragnione ocieplenie.Od końca pażdziernika wykrywka czeka, ja tez powoli zaczynam wariować.Dość już teorii, ślęczenia przy mapach na sucho:/Ale patrząc za okno to w Gdańsku i okolicach wiosna daleko.Pozdrawiam wszystkich czekających na to samo.Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Jak u was na morzem na linii frontu Zima, to co dopiero u nas w Kieleckim na dalekich tyłach frontu........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FENIAN Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Heh no lipa straszna.temperatura koło zera ale wody pełno, mokro, syf totalny, na dodatek aktualnie wiatr tak daje, że wyrobić się nie da.strasznie://// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 U nas cholernie dużo śniegu. Cholernie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 W Łodzi sypie świeży, a wczoraj padał deszcz.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 no u mnie tez sie pogoda popsula, temperatura spadla do ok 0 stop.C:/ wiec moje plany sie posypaly:/ a na dodatek grypa mnie zaatakowala:(pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.