Skocz do zawartości

no na reszcie wiosna idzie!!

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

niedawno wróciłem z lasu .łopatka cała ale gleba zmrożona chyba jednak do wiosny chociaż czy w następny wykent da się usiedziećw domu.... dzisiaj tylko łuska od rusznicy i...

widze ze zima nam plata figle:/ w niektorych czesciach kraju da sie kopac saperka a w niektorych tylko z TNT....:D u mnie teraz jest cos ok 2stopnie C na plusie:) mam nadzieje ze bedzie coraz cieplej nie tylko u mnie ale i u Was:)
pzdr.
Dawid

u mnie sie troszke pogorszylo:/ +2stopinie C, i przed wczoraj snieg padal:/ niezaciekawa mieszanka z tego wychodzi:/ jedna wielka chlapa...., nom ale leprze to niz -10:D i wszystko zlodowaciale:P
pzdr.
Dawid

A ja miałem dziś w nocy niezwykły sen - byłem na pewnych znanych mi pierwszowojennych pruskich pozycjach i nagle na zboczu góry zobaczyłem borsuka. Borusk popatrzył na mnie i ruszył po zboczu, nagle zobaczyłem jego norę, z której wyrzucił sporo piasku, a w tym piasku czuby, łuski z zapinki i orły od pikelhauby, krzyż żelazny i guziki. Jak myslicie, mysliwi maja swojego jelenia Św. Huberta, a może dla mnie takim cudownym zwierzem będzie borsuk? Na wiosnę wypatruję borsuków, już ściągnąłem sobie z internetu tropy...
Pozdrawiam!
Daniel

acer bądzmy dobrej mysli:) niech kazdy z nas sie pomodli za +10stop.C i bedzie git:) ja tu licze ze za gora 2 tyg. pojde z wykrywka i nie bede sie martwil ze snieg jest:P juz powoli zaczynam akumy ladowac:D:D:D

Cóż chęci i pragnienie wiosny i zniknięcia śniegu mam szczere, ale za oknem...
Cóż 2 tygodnie to dla nas na Kielecczyźnie wariant nieco za optymistyczny. A wykrywka też leży i czeka sobie.
w ogóle sa duże trudności z poruszaniem się po lesie nawet ludzi nie wspominając pojazdów na drogach. Cholerna zima w Kieleckim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie