suchy ss Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 no ludzie u mnie juz powoli wiosna idzie:) odwilz jest:) mam nadzieje ze nie spadnie znowu snieg;/, a jak tam w pozostalych czesciach kraju?:>pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 w szczecinie przestał padać śnieg 0 stopni C a ja właśnie się szykuję do lasu sprawdzić czy łopatka da się wbić w glebe pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 na wschodzie zima jeszcze minimum 2-3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 w lodzi sypie ale temperaturka rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Dolny Śląsk,dokładnie zasypany.A tak zakończyła się wczorajsza próba wykopania dołka...A taki fajny sygnał miałem hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 niedawno wróciłem z lasu .łopatka cała ale gleba zmrożona chyba jednak do wiosny chociaż czy w następny wykent da się usiedziećw domu.... dzisiaj tylko łuska od rusznicy i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 ...i rg42 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 za tydzień jak nie saperka to będzie kilof grany ale w teren startuje na początek okolice Białobrzeg Pilica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 za tydzień jak nie saperka to będzie kilof grany ale w teren startuje na początek okolice Białobrzeg Pilica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Pod Warszawą,wiosny jeszcze nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaaa.gggg Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 WitamW scyzorykowie" śniegu z metr i non stop pada śnieg...Nie zanosi się na wiosne.Jednym słowem TRAGEDIA!!!PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 widze ze zima nam plata figle:/ w niektorych czesciach kraju da sie kopac saperka a w niektorych tylko z TNT....:D u mnie teraz jest cos ok 2stopnie C na plusie:) mam nadzieje ze bedzie coraz cieplej nie tylko u mnie ale i u Was:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 w białymstoku to jak na razie wybrać sie można na sanki a nie na kopanie -niestety ale czekam dzielnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 My na Szkieletczyźnie" czekamy na kwiecień, bo nie prędzej. Znowu - 2 i śnieżyca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz88 Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 W szczecinie to po lesie dalej masakra jest. Ledwo saperka wyrabałem dołek 20 cm na 30cm. dopiero jak rozpaliłem obok ognicho i ziemia rozmarzła to wyciagnałem...odłamek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrju241 Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Wczoraj wybrałem sie w teren,bo juz mnie krew zalewała,nie miałem co z łapami zrobic.W Łodzi i okolicach,sniegu 0,5 metra,ziemia lekko zmarznięta,ale robi sie cieplej,więc może....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 u mnie sie troszke pogorszylo:/ +2stopinie C, i przed wczoraj snieg padal:/ niezaciekawa mieszanka z tego wychodzi:/ jedna wielka chlapa...., nom ale leprze to niz -10:D i wszystko zlodowaciale:Ppzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 A ja miałem dziś w nocy niezwykły sen - byłem na pewnych znanych mi pierwszowojennych pruskich pozycjach i nagle na zboczu góry zobaczyłem borsuka. Borusk popatrzył na mnie i ruszył po zboczu, nagle zobaczyłem jego norę, z której wyrzucił sporo piasku, a w tym piasku czuby, łuski z zapinki i orły od pikelhauby, krzyż żelazny i guziki. Jak myslicie, mysliwi maja swojego jelenia Św. Huberta, a może dla mnie takim cudownym zwierzem będzie borsuk? Na wiosnę wypatruję borsuków, już ściągnąłem sobie z internetu tropy...Pozdrawiam!Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel69 Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Piękny sen Danielu, a mnie sie śniła koleżanka z pracy hmm..tego tam znaczy wiosna idzie ;)), bociany już w drodze, a te wiedzą najlepiej, dolecą gdzieś w połowie marca.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 hiehei a u mnie dzis sloneczko wyszlo i prawie chmurek nie ma:D oby tak dalej to niedlugo na jakas wyprawe ruszam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Zapowiadała sie odwilż, a tu teraz znowu mróz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 acer bądzmy dobrej mysli:) niech kazdy z nas sie pomodli za +10stop.C i bedzie git:) ja tu licze ze za gora 2 tyg. pojde z wykrywka i nie bede sie martwil ze snieg jest:P juz powoli zaczynam akumy ladowac:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 Cóż chęci i pragnienie wiosny i zniknięcia śniegu mam szczere, ale za oknem...Cóż 2 tygodnie to dla nas na Kielecczyźnie wariant nieco za optymistyczny. A wykrywka też leży i czeka sobie.w ogóle sa duże trudności z poruszaniem się po lesie nawet ludzi nie wspominając pojazdów na drogach. Cholerna zima w Kieleckim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman3 Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Kolejna propaganda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 Z czym propaganda ? z taką zimą w kieleckim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.