noobiq Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Co lepsze na militarke deleon czy hs3 wiem ze to zupełnie odmienne wykrywki ma ktoś jakieś porównanie w tym temacie bo mam oba i musze jeden odac a nizależy mi na monetach wole większe kawałki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicja1 Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Miałem HS 3,nie miałem De Leona.Ale miałem Eldorado i Tejona ze stajni Tesoro.Jeśli duża militarka to zostań przy Smętku.Ciężko mi to pisać bo Tesoro robi fajne wykrywacze.Ale większe żelastwo ma swoje prawa :)Podziwiałem kiedyś kumpla ze styranym Smętkiem który na pierwszowojennym pobojowisku wyciągał zapalniki,zamki i inne ciekawostki a ja męczyłem" się z Tejonem i szrapnelowymi kulkami ;) Oczywiście można chodzić na militarkę z uchowcem" takim jak DeLeon ale mi to zupełnie nie leży.Jak Raned się kiedyś odbrazi" to może napisze Ci coś więcej na ten temat.Wie dużo o szukaniu żelastwa sprzętami Tesoro.Pozdrawiam,wicja1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuks Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Jezeli rzeczywiscie wolisz militaria i wieksze kawalki - to tak jak napisal wicja1 - HS 3 jest nie do zdarcia, a i jego zasiegu na militaria niczym innym nie zastapisz!!!Nie bedziesz sobie zawracal gitary olowianymi duperelkami, ale za to mozesz byc pewien, ze jesli w okopie pozostal helm, to majac smetka jest on juz twoj :-) Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiq Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Dięki ale bardzo zastanawiam sie nad Delejonem bo nasz mały świat w tym kraju jest tak przekopany ,że musze juz poprawiac swoje stare miejscówki zanim zrobia to znajomi z minelabami bo one działaja przy smętku jak odkurzacz. Niestety niestacmnie na sprzęt taki jak bym chciał i musze liczyc na dobre serce innych . Jeszcze raz dzieki mam jeszcze tydzień na odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Do lasu by sie szlo Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 noobiq, ludzie ci dobrzeradza, a ty dalej chcesz poprawiac swoje stare miejscowki z militariami sprzetem na monetki???I to po Smetku????:-)))))))))))))))Troche przesadziles z tym, ze minelaby po smetku dzialaja jak odkurzacz. Nie przy militariach. Sa moze troche lepsze, ale bez rewolucji. Za to na pewno im nie zaradzisz machajac tam De Leonem. O ile w ogole po swoim HS-3 cos nim jeszcze tam trafisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiq Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Czy jest coś lepszego od smetka do 2000-2300zł coprawda dla mnie jedynymi jego wadami sa waga i to że trzeba wolno z nim chodzić by mieć efekty :)(: Obserwojac kumpli z MIN.. odnosze wrażenie ,że nie opuszczą nawet jednego szrapnela ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.