ampm Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 Czy ktos jest w stanie po tej jakosci zdjecia ocenic co to za guzik jest wypukły lekki jak na swoj rozmiar i wygląd z tyłu nie ma zadnych napisów mozliwe ze widzialem nawet taki na forum ale gdzie to nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 poszukaj czy sie zgadza - brytyjski RAF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ampm Posted February 9, 2006 Author Share Posted February 9, 2006 no dzieki mietek RAAF 1954/60s, gilt czy takie guziki sie czysci czy nie bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 kwestia gustu, ale ja i podejzewam ze wiekszosc ludzi nie czysci, traca rzeczy na swoim uroku. Wiec najlepiej przemyc ino woda z mydlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ampm
Czy ktos jest w stanie po tej jakosci zdjecia ocenic co to za guzik jest wypukły lekki jak na swoj rozmiar i wygląd z tyłu nie ma zadnych napisów mozliwe ze widzialem nawet taki na forum ale gdzie to nie wiem
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.