bruner0 Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 witam mam takiego rzyma jaki to może być okres i czy jest popularny czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruner0 Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 i 2 fotka Link to comment Share on other sites More sharing options...
elnio Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Antoninian Waleriana I (253-260) - raczej popularny.Znaleziony w Polsce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qaz Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Korzystając z okazji mam pytanie do Elnio. Czy denary Nerona to generalnie popularne czy raczej rzadkie monety?Pozdrawiam Qaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
elnio Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Denary Nerona nie są specjalnie rzadkie, ale są dość wysoko wyceniane (szczegónie w ładnych stanach zachowania). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominic Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 witam rzymek znaleziony po wawka:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elnio Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 zymek znaleziony po wawka"Który rzymek i co to jest po wawka" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruner0 Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 koledze chodziło otego rzymka z fotki,rzeczywiście był znaleziony POD(zjadł 1 litere):) wawką-czyli Warszawą Link to comment Share on other sites More sharing options...
elnio Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 A czy mógłbym prosić o szczegóły ?Szczególnie interesuje mnie, czy monetę znaleziono przy pomocy wykrywacza metali i na jakiej głębokości.Jeżeli nie na forum, to prosze o informację na priva: elnio@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.